2777
2789
عنوان

مامانم خیلی تحقیریم میکنه کثافت😭

451 بازدید | 21 پست

بهم هزار حرف میزنه  گفتم خدا خیرت نده خدا خیزت نده ــ بم میگه اریشگاه حمالی میکنی  گفتم اگر مادری باشی اگر ببینی من اونجا حمالی میکنم باید دلت بسوزه بهم  بگی دخترم  نمیخاد واسه ماهی سه تومن بری حمالی کنی خودم دو تومن حقوق میدم 😭😭

گفتم الهی خیررنبینی   الهی خیر نبینی اومدم تو اتاق گدیه میکنم😭😭

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

مادرا هم یه چیزیشون میشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا صبرت بده ولی توقع نداشته باش خرجت رو خانوادت بدن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

عزیزم مادرت خوبیتو میخاد داره میگه اون کار در شأن تو نیست و اینکه بیاد به دخترش ماهی دو تومن بده در حقت ظلم کرده 

مادرت میگه درستو بخون یه شغل با درآمد با و جایگاه اجتماعی خوب به دست بیار

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

هعییی کاش مادرمنم همنقدربی رحم بود تادلم انقدرتنگش نبود😔

🥲

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
چرا مامانا هم جدیدا بد جنس شدن😐

این از زمان   ب عقل رسیدم  مدام  گوه میخوره

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

عزیزم مادرت خوبیتو میخاد داره میگه اون کار در شأن تو نیست و اینکه بیاد به دخترش ماهی دو تومن بده در ...

ن خواهر من پیامن رو فقد گفتی ماناتت خوبت رو میخاددخوندم ؟ خوبم میخاددمدام سرکوفت مدام میگه عقل نداری  بهم میگ تو بزی بز    الهی هیر نبینه ببین من با این کلمه ها میسوزم دق میخورم  دق دق دقدقدقدقدقد خیر نبنه الهی کثافته

خدا صبرت بده ولی توقع نداشته باش خرجت رو خانوادت بدن

پس گوه میخوره بهم میگه  خرمال بهم میگه نوچه  میگه نو کیسه 

خدارو خوش نمیاد  من کم پولم  یک هزاری نمیده  ولی میرم سر کار میگه تو خرمالی دارن تو رو خر میکننن

پس گوه میخوره بهم میگه خرمال بهم میگه نوچه میگه نو کیسه خدارو خوش نمیاد من کم پولم یک هزاری نمی ...

کار پیدا کردی یا همونجایی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

2790
2778
2791
2779
2792