2777
2789
عنوان

دوستم همش

71 بازدید | 5 پست

ازم تقلید میکنه

یعنی از مدل آرایش بگیر تا لباس حرکات و رفتار 

یعنی مانتو شلوار کفش شبیه مال من 

مگه میشه 

باز اگه کسی بود کم میدیدمش مشکلی نبود اما جلو خودم داره سعی میکنه مثل من باشه

یجوری برا مهم نیس ولی هر کسی باید ویژگی منحصر به فرد خودشو داشته باشه انقدر کپی کردن جالب نیس

خوبه آدم از بقیه ایده بگیره نه اینکه دیگه کپی پیستش کنی 

شما بودید چه حسی داشتید

بهش بگو از بس شبیه من میدوشی همه یه اشتباه فکر میکنن دو قلوییم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ولی فکر نکنم باعث بشه دیگه این کارو نکنه

واقعا کپی پیست تو میپوشه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

واقعا کپی پیست تو میپوشه؟

اره برای خودم هم عجیبه

وقتی اولین بار دیدمش استایلش اصلا شبیه من نبود کلا سبکش یجور دیگه بود

اما الان مثل منه حالا شاید جزئیاتش فرق داشته باشه رنگ دکمش و اینجور چیزای ریز ولی کلی نگاه کنی شبیه منه

شاید دقیق مثل من نباشه اما معلومه تمام سعی شو کرده شبیه ترین حالت ممکن رو پیدا کنه

کاش جاهای دیگه هرچقدر دوست داره بپوشه ولی جلو خودم اینجور نباشه

اره برای خودم هم عجیبهوقتی اولین بار دیدمش استایلش اصلا شبیه من نبود کلا سبکش یجور دیگه بوداما الان ...

هووففف.. از خریدات چیزی بهش نگو.. استوری هاتو برای اون هاید کن