2777
2789
عنوان

دوستم همش

74 بازدید | 5 پست

ازم تقلید میکنه

یعنی از مدل آرایش بگیر تا لباس حرکات و رفتار 

یعنی مانتو شلوار کفش شبیه مال من 

مگه میشه 

باز اگه کسی بود کم میدیدمش مشکلی نبود اما جلو خودم داره سعی میکنه مثل من باشه

یجوری برا مهم نیس ولی هر کسی باید ویژگی منحصر به فرد خودشو داشته باشه انقدر کپی کردن جالب نیس

خوبه آدم از بقیه ایده بگیره نه اینکه دیگه کپی پیستش کنی 

شما بودید چه حسی داشتید

بهش بگو از بس شبیه من میدوشی همه یه اشتباه فکر میکنن دو قلوییم 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه ولی فکر نکنم باعث بشه دیگه این کارو نکنه

واقعا کپی پیست تو میپوشه؟ 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

واقعا کپی پیست تو میپوشه؟

اره برای خودم هم عجیبه

وقتی اولین بار دیدمش استایلش اصلا شبیه من نبود کلا سبکش یجور دیگه بود

اما الان مثل منه حالا شاید جزئیاتش فرق داشته باشه رنگ دکمش و اینجور چیزای ریز ولی کلی نگاه کنی شبیه منه

شاید دقیق مثل من نباشه اما معلومه تمام سعی شو کرده شبیه ترین حالت ممکن رو پیدا کنه

کاش جاهای دیگه هرچقدر دوست داره بپوشه ولی جلو خودم اینجور نباشه

اره برای خودم هم عجیبهوقتی اولین بار دیدمش استایلش اصلا شبیه من نبود کلا سبکش یجور دیگه بوداما الان ...

هووففف.. از خریدات چیزی بهش نگو.. استوری هاتو برای اون هاید کن