2777
2789
عنوان

طلاق

198 بازدید | 27 پست

خانوما بیاین همدردی ،، شوهر بخاطر یه بحث بیخودی منو خیلی بد کتک زد و گوشیشو شکوند زد وسایل خونه رو شکست ، من الان قهر کردم اومدم خونه خواهرم ، اونم اصلا سراغی نگرفته ،دلم میخاد همچیو تموم کنم اما چون بچه دارم نمیتونم تصمیم درست بگیرم

کسی رو داری بعد طلاق حمایت کننه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم سر چیزای بی اهمیت زندگیم داره ازهم میپاچه شوهرم پاشو کرده تو ی کفش من طلاق میخوام باورم نمیشه شوهری که عاشقم بود اینکارو کنه ولی من دلم طلاق نمیخواد انقدر خدا و ائمه رو صداکردم ولی هیچ جوابی نمیبینم

منم سر چیزای بی اهمیت زندگیم داره ازهم میپاچه شوهرم پاشو کرده تو ی کفش من طلاق میخوام باورم نمیشه شو ...

شاید به صلاحته این جدایی .. نمیدونم واقعا الان چی بگم بهت ولی اینم بدون خدا بهترین ها رو برات در نظر گرفته

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

کسی رو داری بعد طلاق حمایت کننه

نه پدرومادرم وضعشون ضعیفه نمیخام پیش اونا برم اصلا چون نمیزارن بچمو ببرم ولی خودم میتونم خونه اجاره کنم ،فقط میترسم باتصمیم اشتباهم اینده اینم خراب کنم

نه پدرومادرم وضعشون ضعیفه نمیخام پیش اونا برم اصلا چون نمیزارن بچمو ببرم ولی خودم میتونم خونه اجاره ...

عزیزم فعلا بروخونه پدرت مادرت خونه خواهرت یکم زشته پیش دامادتون متوجه مشکلات شما میشه تا منت کشی نکرده برنگرد ببین چی میشه یه مدت به خودت استراحت بده بعد تصمیم بگیر

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

چرا دربرابر این کار زشتش اقدامی نداشتین گذشت نکنین در مقابل اینجور رفتارها تماس صد و ده و صورتجلسه بشه و بعدم پزشک قانونی پرونده تشکیل بشه براتون که سریع بعد اگ تکرار کرد مجدد همین روند ولی با دادخواست عسروحرج تون وکالت محضری برسین و حق طلاق تون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

استارتر عزیز شرایطتون سخته. ناراحتید.

ولی برگرد سر خونه زندگیت.

همسرت هم عصبانی شده و تو عصبانیت کارایی کرده.

یه کم تو خونه ات آروم و ساکت باش و دل گرفته، دهن به دهنش نشو. مطمئنم خودش هم الان پشیمونه و میاد سراغت. بالاخره ایشونم پدر بچتونه و نگران آینده ی فرزندشه.

این اتفاقات تو زندگی خیلی ها پیش اومده ولی میگذره و اگه تو بخواهی حتی میتونی درستش کنی. برخلاف چیزی که معموله، جنس زن از مرد قوی تره.

یه چیزی رو بهونه کن و برگرد خونه ات. مثلا لباسای بچه ات یا بگو میخواستم بچه رو حموم ببرم و امثالهم. زیاد خونه ی خواهرت نمون.

من دعا میکنم حل شه.