2777
2789
عنوان

کمککککککککگگگگگگگگ

442 بازدید | 20 پست

سردرد و تهوع دارم میگرنم عود کرده تورو خدا کمک کنید مسکن ندارم راه خونگی چیزی نیست نمیرم تا صبح 

خدایا این بغض های بی صدا رو از گلوی ما بردار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم حالت از اون روزای اول بهتره؟؟

اره عزیزم شکر خدا ادمیزاد با همه چیز کنار میاد من میگفتم بعد داغ اون فرشته بی گناهم میمیرم کو پس ؟ الان زندم نفس میکشم 

اره عزیزم شکر خدا ادمیزاد با همه چیز کنار میاد من میگفتم بعد داغ اون فرشته بی گناهم میمیرم کو پس ؟ ا ...

خوشحالم که حالت بهتره سعی کن با یکی درموردش حرف بزنی یه روان درمانگر که تخصصشو داره و کمکت میکنه از طرفی هم اصلا برنگرد به زندگی قبلیت چون دلیل تمام اتفاقات بد زندگیت اون آدمه کافیه اونو برای همیشه از زندگیت پاک کنی و درمان رو شروع کنی اون وقت میبینی چه قدر تو این سال ها داشتی خودتو عذاب میدادی

خوشحالم که حالت بهتره سعی کن با یکی درموردش حرف بزنی یه روان درمانگر که تخصصشو داره و کمکت میکنه از ...

قربونت برم مهربون به خدا یه جسارتی پیدا کردم بیشتر مدیون شما هستم و راهنمایی هاتون ، دقیقا صحبت کردن با مشاور خیلی مفیده ولی راستش مشاور آقا نتونستم حرف بزنم کاربر فاطمه معرفی کرده بود واقعا خوب بودش کلاس ها و همایش هاشو گوش میدم ولی واقعا برام سخته باهاش حرف بزنم کاش یه مشاور خانوم خوب بود 

بهت درخواست دادم فکر کنم قبلا هم بهت معرفی کردم

اگه میشه یه بار دیگه بگو چون واقعا الان تو زمانی هستم که نیاز دارم به مشاوره در مورد دخترمم یه مشکلی پیدا کردم نمیتونم به کسی بگم