2789
عنوان

این مرد بدیه❓

136 بازدید | 12 پست

مردی که برای همسرش هدیه نمیخره. یعنی الان که نامزدیم فقط تولد رو برام گرفت، بهش گفتم مناسبت ها برام مهمه ولی فکر کنم تصورش فقط تولد و روز زنه، تازه اونم بعید میدونم تا چند سال بعد ازدواج بازم بخره 

بهش هم میگم فرقی نمیکنه، میگه من وقت ندارم به این چیزا فکر کتم، این کارا مال تینبجراست و ...

یعنی هیچ جوره تغییر نمیکنه 

و من دختری هستم که دوست دارم نامزدم یا همسرم خوب تامینم کنه و برام خرج کنه 

از دیروز حالم بده خانوما، حس میکنم تو انتخابم اشتباه کردم 

مسئله این نیست که برام خرج نمیکنه ها،مسئله اینه من الان که هنوز عقد نکردیم تو مرحله ای هستم که خرج کردنش رو جز تو هدیه خریدن نمیتونم ببینم. بعد وقتی این کارو انجام نمیده حس بدی مبگیرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو تینجر یا هررررچی

من این مدلی دوس دارم

مگ چق تایم میگیره هدیه گرفتن😑 بگو اگ همون روزشم وقت نمیکنی خب قبلش بگیر واااااااا

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

عزیزم همسر منم اینجوریه یعنی نامزد بودیم یه ساعت برام خرید ۷۰۰ هزار تومان😁 دیگه روز زنو همه رو هم که بیخیال شده منم یه مدت براش کادو خریدم دیدم بیخیال منم بیخیالش شدم😁 کفتم به جاش خرج خودم کنم پولی هم که برام میزنه تو کارتم که به هیچی نمیرسه

چند بار حرف زدم، بیشتر حرف بزنم؟ یعنی انقدر حرف بزنم تا بفهمه منو؟؟

اگر باهاش صحبت کردی و تغییر نکرده

البته به شرطی که مستقیم حرفت رو گفته باشی 

بنظرم دیگه وقتشه با خودت صحبت کنی که آیا میتونی با این قضیه کنار بیای یا نه

زشت نیست اینجوری بگم؟

ن عزیزم چ زشتی

الان نتونی این خواسته های کوچیکتو بهش بگی پسفردا تو زندگیت میمونی

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

اگر باهاش صحبت کردی و تغییر نکردهالبته به شرطی که مستقیم حرفت رو گفته باشی بنظرم دیگه وقتشه با خودت ...

ببین قضیه اصلی برای من هدیه نیست. قضیه اصلی اینه حتی اگر وقت نکرد برام هدیه بخره بیخیال هم نباشه اقلا بگه عزیزم ببخشید فرصت نکردم پول بزنه به کارتم. من از اینکه کلا بیخیال باشه نگرانم. الان بهانه اش اینه وقت ندارم و ذهنم درگیره، پول که میتونه بزنه. چرا اینکارو نمیکنه

منم چون عقد نیستم هنوز نمیتونم مستقیم اینو بگم 

مایوس نشدین؟ واقعا این چیزا دیکه اذیتتون نمیکنه؟

چی بگم والا اوایل خیلب ناراحت بودم ولی خب برا خودشم اونقدرا هزینه نمیکنه یعنی واقعا حقوقش نمیرسه و از طرفی هم لایف استایلش همینه واقعیتش من خودمم خیلب دوران مجردی هم ادم مر خرجی نبودم اگه ادم پرخرجی هستید  شاید اذیت بشید

عزیزم، تو حق داری که به مناسبت‌ها اهمیت بدی و انتظار داشته باشی طرف مقابلت هم بهشون توجه کنه. وقتی یکی اینطور رفتار میکنه که برات هدیه نمی‌خره یا از این چیزا بی‌توجهه، باید واقعا باهاش در مورد توقعاتت صحبت کنی. اگه احساس می‌کنی هیچ تغییری نمی‌کنه، شاید وقتشه که به این فکر کنی که آیا این تفاوت‌ها توی ارزش‌ها و انتظاراتتون با هم هماهنگه یا نه. ممکنه بخوای یه بار دیگه روش صحبت کنی، اما اگه حس می‌کنی هیچوقت نمی‌تونه برات اون چیزی که نیاز داری رو فراهم کنه، شاید باید بیشتر فکر کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!