2777
2789
عنوان

چرا زشت شدم 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 66 پست
فکرشو کن تو دنیایی که همه روز به روز خوشگل میشنهرکیو دیدم قیافش معمولی بوده الان ماه شده ،اونوقت یکی ...

خدایی قبلا از همه خوشگل تر بودم پوستم مث برف بدون جوش 

الان انگار کثیفه با اینه زیاد سبزه نشدم

.

وای منم طب سنتی هم رفتم کلی دارو داد گفت بخور چاق میشی اشتها میاری الکی رفتم دکتر تغذیه کلی شربت ا ...

من پنج ماهه شروع کردم ،تا وقتی کورتیزول پایین نیاد قیافه همینجوری میمونه

باید انقدر ادامه بدی کورتیزولت بیاد پایین

من اضطراب فراگیر و استرس مزمن دارم ،تا وقتی استرس دارم نمیاد پایین 

اما عزیزم ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایی قبلا از همه خوشگل تر بودم پوستم مث برف بدون جوش الان انگار کثیفه با اینه زیاد سبزه نشدم

دقیقااا منمممممممم

بور و چشم عسلی و سفید

الان مژه و ابروهام تیرهههه و پوستمم تیره شده و همینطور موهام و رنگ چشمام:)

اما عزیزم ..

دقیقااا منممممممممبور و چشم عسلی و سفیدالان مژه و ابروهام تیرهههه و پوستمم تیره شده و همینطور موهام ...

عزیزم‌ مگه تو خوب نشدی . 🥺  برم دکتر چیزی  دارویی میده ؟

.

عزیزم‌ مگه تو خوب نشدی . 🥺 برم دکتر چیزی دارویی میده ؟

گفتم که تا وقتی استرسم پایین نیاد خوب نمیشم

من استرسم خیلی بالاست 

دارو کمک نمیکنه ،کورتیزول باید به روش طبیعی پایین بیاد :)

اما عزیزم ..

گفتم که تا وقتی استرسم پایین نیاد خوب نمیشممن استرسم خیلی بالاست دارو کمک نمیکنه ،کورتیزول باید به ر ...

پس فک‌نکنم به روش طبیعی پایین بیاد . دکتر اعصاب برم  برای استرس  تاثیر داره

.

خدا کنه عزیزم فقط ۵ کیلو چاق بشم خیلی تغییر میکنم

اگه واقعاً می‌خوای چاق شی مخصوصاً توی صورت، اول باید استرستو بیاری پایین، چون وقتی بدن توی حالت استرسه، همه چی به هم می‌ریزه، حتی جذب غذا.

یه سری چیزا رو باید باهم پیش ببری تا نتیجه قطعی بگیری:

• استرس رو آروم آروم کم کن (دمنوش بابونه، گل گاوزبون، اشواگاندا اگه تونستی پیدا کنی عالیه)
  • تغذیه‌تو تنظیم کن، یعنی وعده‌ها رو بیشتر کن ولی حجم کم باشه (مثلاً هر ۳ ساعت یه چیزی بخور، حتی شده یه لقمه نون و پنیر با گردو یا موز با کره بادوم‌زمینی)
  • غذاهای چرب مفید بخور مثل آووکادو، کره بادوم‌زمینی، مغزها، روغن زیتون، تخم‌مرغ کامل
  • شیر موز با خرما یا معجون خونه‌گی با شیر، موز، ارده و عسل یه بمب طبیعیه واسه صورت
  • ورزش سبک مثل پیاده‌روی یا یوگا کمک می‌کنه جذب بدنت بهتر شه و اشتهاتم برگرده
  • و مهم‌تر از همه: خوابتو تنظیم کن، چون وقتی شب درست نخوابی بدن هیچی رو درست جذب نمی‌کنه

اگه اینا رو باهم انجام بدی، قول می‌دم توی یه ماه اثرش رو می‌بینی، مخصوصاً توی صورتت. فقط با صبر و عشق به خودت پیش برو.

اما عزیزم ..

اگه واقعاً می‌خوای چاق شی مخصوصاً توی صورت، اول باید استرستو بیاری پایین، چون وقتی بدن توی حالت استر ...

خیلی ممنون عزیزم 🥺💙  خوابم اصلا تنظیم نیست  گاهی شبا تا صبح بیدارم  صبح میخابم  گاهی شب  زود میخابم .  اصلا نمیتونم تنظیم کنم

.

خیلی ممنون عزیزم 🥺💙 خوابم اصلا تنظیم نیست گاهی شبا تا صبح بیدارم صبح میخابم گاهی شب زود میخاب ...

خواب مهم ترینشونه ،میگن ساعت ده /یازده شب کورتیزول تو بدن خودشو تنظیم میکنه اگه تو اون تایم خواب باشی

مشکل منم خوابه ،تو این پنج ماه نتونستم درستش کنم😂

اما عزیزم ..

خواب مهم ترینشونه ،میگن ساعت ده /یازده شب کورتیزول تو بدن خودشو تنظیم میکنه اگه تو اون تایم خواب باش ...

وای عزیزم  راست میگی  اگه اینطور باشه مجبوری چند ماهی ساعت ۱۰ میخابم

.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792