2777
2789

به معلمش گفته شما خیلی درس میدین کی حوصله داره بخونه صداتونم بلند نیست نمی‌شنویم

من کلیسایی دعواش کردم بعد به مامانم گزارش دادم اونم کلی دعواش کرد آدم شد 

با خوبی اگه می‌گفتیم عمرا درست نمیشد. خود من کلی اشتباه تو زندگیم کردم که اگه یکی محکم دعوام میکرد یا تذکر جدییی میداد حتی کتکم میزد شاید اون لحظه احساس بدی بهم دست بده ولی اون اشتباهارو نمی‌کردم 

چیه بچه های الان لوس شدن نمیشه بهشون گفت بالا چشمت ابروئه😐 خیلی لوس و بیخود و پرو و زبون نفهمن باید جدی باهاشون برخورد بشه نه با ناز و نوازش 

واقعا بچه ها عقلشون کمه شما حواستون باشه 

الان خواهر من یه گوشه نشسته حرف نمیزنه به نظرتون چیکارش کنم ؟ فک کنم خیلی تند رفتیم ولی مهم آدم شدنشه صد بار گفتیم به بزرگترت احترام بذار

خودش خسته میشه از لاکش میاد بیرون 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرت چند سالشه؟ بعضیا جلو پدر مادرشون به معلم بی احترامی میکنن اولیا چیزی نمیگه

تازه پدرو مادرم میان طرف بچه رو می گیرن

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

شاید به شوخی و با خنده گفته

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

انتقاد کرده از معلمش

با حرف بد و زشت هم انتقاد نکرده ی انتقاد عادی

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

عذاب وجدان گرفتم😂

نگیر ببم جان ــخوب گفتی ـ. نسل امروز فکر میکنن هر چقدر پررو بی ادب تر باشن نسبت به بزرگتر یعنی خیلی ادم شاخ و مهمی ان 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تازه پدرو مادرم میان طرف بچه رو می گیرن

اره بابا دوتانمونه دیدم که میگم  ادای معلم درمیارن بی احترامی  خب زشته اون بچه شاید بیست روز دیگه بااون معلم باشه ولی عوضش قراره سالها تو اجتماع بچرخه  از این سبک خانواده ها باید ترسید

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد