2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

137 بازدید | 15 پست

سلام خانما...راهنماییم کنید توروخدا ترس داره میکشتم...من تواقدامم این ماه برای اولینبار توکل زندگیم یک هفته زودتر پری اومده...چرا ؟؟؟؟خیلی میترسم ...هنو اصلا سینه درد چیز نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم. ها یه سوال وقتی خارج از رحم باردار باشی تو بی بی نشون میده یانه

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

الان 3 روزه عقب انداختم ولی نشون نمیده. علایم بارداری خارج از رحم چیه؟؟؟؟؟؟

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
واقعا پس باید چکنم

باید ازمایش بتا رو تکرار کنی اگه روند رشدش تصاعدی تودوروز2برابرشد که هیچ صبرتا زمان اولین سونو اگه رشد داشت ولی کم وغیر عادی سونو واژینالت میکنن میفهمن

نه من از سونو واژینال متنفرم 😧😧😧نمیدونی علایمش چیه

الان 3 روزه عقب انداختم ولی نشون نمیده. علایم بارداری خارج از رحم چیه؟؟؟؟؟؟

بتات دیربه دیر بالا میره ولی قطع نمیشه ...نترس بادارو دفع میشه اگه خارج باشه...دلدرد وخونریزی شدید با رشد جنین

بتات دیربه دیر بالا میره ولی قطع نمیشه ...نترس بادارو دفع میشه اگه خارج باشه...دلدرد وخونریزی شدید ب ...

من الان اصلا خونریزی و دل درد ندارم ولی سینه هام خیلی سفت شدنو درد دارم تازه 15 روزه از اقدامم میگذره