2777
2789
عنوان

بیاین فوریههه⛔️🌹

701 بازدید | 87 پست

با یکی آشنا شدم 

من خیلی دوستش دارم 

ولی اون زیاد بهم اعتماد نداره 

ولی میگه که خیلی وابسته من هست 

و برام گریه اینا میکنه 

ولی احساس میکنم که فقط وابسته هست بهم علاقه نداره 

چندین بار بهش گفتم عکس بده و زنگ بزن نزده 

یک ماه هست آشناییم 

تاحالا عکسشو ندیدم ولی یبار زنگ زدش بهم 

لطفا سن نپرسین🙏

پسرم 👨‍🎓در ناامیدی بسی امید هست شانس بیاریم امیدشو ببینیم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خونه ی پرش سیزده سالته 

جوابی نداریم برات طبیعیه این عشق و عاشقیای نوجوونی 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

دوستان به پسر بودن ایشون توجه کنید😁

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

چیز عجیبی نیست من خودم اینجوری شدم

شما دختری 

پسرا از راه چشم علاقه مند میشن👀

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

چیز عجیبی نیست من خودم اینجوری شدم

چیزای غیر عجیب شما دخترا برای من خیلی عجیبه و گم از این موارد ندیدم 

چهار روز دیگه عکس این پسر رو مبینه  شبیه چیتوزه و شکست عشقی میخوره 

( کاربر آقا ) برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ...