2777
2789

چقدر عمل میکنه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد میتونم بپرسم مشکل بینیشون چی بوده که عمل کردن؟!

والا نمیدونم 😂 فامیل بود تو مراسم دیدمش گفت پیش شهریاری عمل کرده بینیش قشنگ بود ولی اصلا سلیقه من نبود

کوچیک و سربالا

پیج شهریاری هم ببینی همش همینجوره

والا نمیدونم 😂 فامیل بود تو مراسم دیدمش گفت پیش شهریاری عمل کرده بینیش قشنگ بود ولی اصلا سلیقه من ن ...

رفتم دیدم اصلا اینطور که میگی نیست

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
آخه من استرس شدیدا دارم میترسم بد دربیاره و اینا.

تا نری مطبش هیچی نمیفهمی

برو مطبش بشین چندبار هم با دکتر حرف بزن انتظاراتتو بگو

هم با مراجعه کننده ها

اگر روز مشاوره و دراوردن گچ اونایی که عمل کرده جدا بود هم که فرار کن اصلا پیشش عمل نکن

اگر میخوای بفهمی خدایی نکرده بینیتو بد در اورد گردن میگیره یا نه میتونی زنگ بزنی مطبش الکی بگی من 6 ماه پیش عمل کردم فلان شده ببینی گردن میگیرن یا نه

موقع مشاوره هم دقت کن ببین هرچی میگی دکتر میگه باشه یا مثلا بهت میگه اینکارو نمیکنیم فلان میشه مثلا مشکل تنفسی پیدا میکنی یا نه ( اگر بهت بگه خوبه )

و حتما داخل پیجش نمونه بینی خودتو دربیار و ببین نتیجش چی شده چون بینی تو اینجوری میشه همه بینیا مثل هم درنمیان

داخل کانالای تلگرامی هم میتونی ببینی تخریبی داره یا نه 

اگر کامنتای پیجشو بسته فرار کن

کل تجربیاتم 😂🫡

تا نری مطبش هیچی نمیفهمیبرو مطبش بشین چندبار هم با دکتر حرف بزن انتظاراتتو بگوهم با مراجعه کننده هاا ...

راستی میتونی کامنت بزاری بینیم خراب شده ببینی بلاکت میکنن یا نه

بلاک کردن بازم فرار کن 😂

تا نری مطبش هیچی نمیفهمیبرو مطبش بشین چندبار هم با دکتر حرف بزن انتظاراتتو بگوهم با مراجعه کننده هاا ...

چه عالی و دقیق توضیح دادید

شما کدوم دکترو ترجیح میدید؟

نظرتون راجع به دکتر همتی چیه؟