2777
2789

کدها رو کجا میفروشید شما؟ 

کاش این مدل تاپیکها ممنوع بشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کدها رو کجا میفروشید شما؟ کاش این مدل تاپیکها ممنوع بشه

آخه یکم فکر کنید بعد حرف بزنید بخدا کد نمی‌فروشم وسیله میخرم همش برام باتخفیف میفته 

برای شادی روح مادرم یه صلوات میفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه یکم فکر کنید بعد حرف بزنید بخدا کد نمی‌فروشم وسیله میخرم همش برام باتخفیف میفته

مثلا فکر کردین بیسوادیم ؟! یا احمق فرضمون کردین ؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مثلا فکر کردین بیسوادیم ؟! یا احمق فرضمون کردین ؟!

چی بگم بخدا تو اگه فروختی بگو‌منم میفروشم من قصد توهین ندارم ببین کاربریم رو تازه مادرم فوت کرده 4ماه حوصله ی فروش کد تخفیف ندارم فقط وسیله میخرم میخوای باور کن میخوای هم تهمت بزن مهم نیست

چی بگم بخدا تو اگه فروختی بگو‌منم میفروشم من قصد توهین ندارم ببین کاربریم رو تازه مادرم فوت کرده 4ما ...

روزی چند تا وسیله میخری؟

روزی چند تا وسیله میخری؟

آخه امروز کسی داد مگه بهم برو سر بزن ببین کسی داده هفته ای یدونه سوپ خوری یه چیز میخرم بیکار نیستما فقط چون میخوام بدونی همه ی آدما مثل هم نیستند دارن برات توضیح میدم 

2790
2778
2791
2779
2792