2777
2789
عنوان

خانواده های شما هم همینطورن

311 بازدید | 18 پست

پدرومادرم دارم که نسبت به بچه هاشون فوق‌العاده دهن لقن 

بقرآن ذله شدیم از دستشون .

از بچگی تا الان هر موفقیت و شکستی  از جانب بچه هاشونو تو بوق و کرنا کردن 😭😭😭

وقتی از شکست ها میگن آبرومونو همه جا می‌برن .هرجا میشینند بدون اینکه کسی ازشون سوال کنه گزارش لحظه به لحظه میدن جایی هم نرن گوشی رو بر میدارن به همه خبر میدن 

وقتی از موفقیت هامون هم میگن اونقدر میگن و میگن و میگن که باعث حسادت بقیه نسبت ب ما میشن .بخدا نمی‌دونم از اینا ب کی پناه ببرم . اعتقادی به حریم شخصی ندارن . 

فعلا از خانواده شوهرم که دخترشونو اولویت همه چی قرار دادن شاکی ام تا خانواده خودم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پرحرفی توجه جلب میکنن 

هممون ادم این مدلی دیدیم 

توجه طلبی ومهرطلبی کلافه کنندست اونم از طرف بزرگتر که باید رازدار و سربه سکوت باشه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

لطفا بگین که تنها نیستم 😭😭😭💔 خیلی درده وقتی از خودی آدم ضربه بخوره . 

چرا باید پدرومادر که نزدیکترین افراد به آدم هستن و از تمام نقاط قوت و ضعف بچه هاشون اطلاع دارن حقارت خودشونو با انگشت نما کردن بچه هاشون پر کنند ؟!!

با پرحرفی توجه جلب میکنن هممون ادم این مدلی دیدیم توجه طلبی ومهرطلبی کلافه کنندست اونم از طرف بزرگتر ...

آفرین دقیقا .‌بزرگتر باید رازنگه دار باشه . بخدا مادر شوهرم اگه جلوش سر می‌بریدی نم پس نمی‌داد و همیشه و همه جا حافظ آبروی دیگران بود . اونوقت مادر خودم پیشش اگه عطسه کنی کل خاورمیانه رو خبر میده که عطسه کردی 😭

آفرین دقیقا .‌بزرگتر باید رازنگه دار باشه . بخدا مادر شوهرم اگه جلوش سر می‌بریدی نم پس نمی‌داد و همی ...

راهت فقط مخفی کردنه نذار خوبو و بدتو بدونن میدون مشکله اما چاره منحصره

خانواده شوهرم همینن خیلی بده جرات نداری چیزی بگی بفهمند دنیا خبردار میشن.

خیلی بده ولی از اینکه پدرومادرت نیستن اوضاعت از من بهتره . چون میتونی یه جاهایی یه حرفایی رو کتمان کنی ازشون اما پدرومادر از تمام جیک و پوک آدم اطلاع دارن💔

راهت فقط مخفی کردنه نذار خوبو و بدتو بدونن میدون مشکله اما چاره منحصره

بدبختی یکی دوتا نیست هم دهن لقن هم فوق‌العاده فضول . محاله ممکنه چیزی رو از اینا پنهان کرد . من الان اومدم پیششون زندگی میکنم بخدا وقتی میرم سرکار و برمی‌گردم میبینم کل کمدمو گشتن 

آخع لامصب مگه سر بریده یا گنج  دارم تو کمد که اینقدر فضولی میکنید؟!

نمیدونم چرا این کارارو میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟انگار قراره مدال بگیرن..............زشته بابا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بدبختی یکی دوتا نیست هم دهن لقن هم فوق‌العاده فضول . محاله ممکنه چیزی رو از اینا پنهان کرد . من الان ...

نمیشه جای دیگه برین؟اینجوری اعصاب برات نمیمونه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 40 دقیقه پیش
2791
2779
2792