sky_bully مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5654 عنوان بسی خرسندم 78 بازدید | 9 پست به مناسبت روز دختر برای خودم کتاب سفارش دادم رسید الان بسی خوشحال و خرسندمخواستم حال خوبم رو با شما به اشتراک بذارم☺️☺️ 1404/02/10 | 15:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sky_bully مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5654 دوست داری اسمش رو بگو حتما عزیزمیکی کتاب تخصصی رشتم بودیکی دیگه رمان دزیره
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7810 حتما عزیزمیکی کتاب تخصصی رشتم بودیکی دیگه رمان دزیره وااااایییی چه عجیب و جالبچون منم درصدد خرید دزیره بودم🥲اصلا یجوری شدم گفتیخیلی قشنگه کتابشش🥹کدوم ترجمه هست؟ زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت
sky_bully مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5654 وااااایییی چه عجیب و جالبچون منم درصدد خرید دزیره بودم🥲اصلا یجوری شدم گفتیخیلی قشنگه کتابشش🥹کدوم ت ... الهی عزیزماره من از قبل برنامه داشتم برای خریدش میگن خیلی رمان جالب و قشنگیهکتاب من ترجمه رویا امامی میبدی هستش
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7810 الهی عزیزماره من از قبل برنامه داشتم برای خریدش میگن خیلی رمان جالب و قشنگیهکتاب من ترجمه رویا امامی ... مبارکه به خوشحالی استفاده کنی🥹🥰آره منم برنامه ریختم بخرمشولی نمیدونم کدوم ترجمه میخاستم ایرج پزشکزاد رو بخرم که توی دیجی کالا از طرح روی جلد خوشم نیومدحالا بین مترجم و طرح روی جلد موندم😅 زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت
sky_bully مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5654 مبارکه به خوشحالی استفاده کنی🥹🥰آره منم برنامه ریختم بخرمشولی نمیدونم کدوم ترجمه میخاستم ایرج پزشکز ... ولی طرح جلد این ترجمه خوشگله اصلا یکی از دلایلی که گرفتم همین بود انشالله کتاب و طرح جلد مورد علاقت رو بتونی انتخاب کنی با هم استارت خوندنش رو بزنیم
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7810 ولی طرح جلد این ترجمه خوشگله اصلا یکی از دلایلی که گرفتم همین بود انشالله کتاب و طرح جلد مورد علاقت ... انشالله😚 زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت