2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه چجوریه ؟ چیکار کرده ؟

خیلی مغروره . یه حالتی حرف میزنه که انگار خودشو خیلی بالا میبینه و مسلط ب جمع. به لهجه ی محلی مون حرف نمیزنه و جواب بزرگتر ها رو به فارسی میده(این یکی از فاکتورهای ادایی بودنه اینجا)

من چهرتا و مالا ازش سرترم خداشاهده بحثم سر این نیست ولی خب خاکی ام و ادمای ادایی رو مخمن. نمیدونم چطور هضمش کنم تو مهمونیا.

به چه دلیل خب توام یروز مثل اون بودی دیگه اگه ادم خوبی باشه لج کردن نداره ولی سعی کن زیاد باهاش قاطی ...

نه خود منم تازه چند ماهه نامزد شدیم. اصلا حال نمیکنم با رفتاراش و لحن حرفاش و متاسفانه باز هفته اینده قراره ببینمش

لزومی نداره آدم ها اونجوری که ما میخوایم رفتار کنند جاری جدید رو با همه این اداها بپذیر و رابطه ت رو باهاش کم کن باهاش بیرون نرو خونه تون سالی یکی دوبار دعوت کن و هر وقت رفت سر زندگیش تا دعوتت نکرده نرو خونشون کلا دوری و دوستی کن وقتی خوشت نمیاد ازش اما نذار بفهمه که حست چیه بهش

خیلی مغروره . یه حالتی حرف میزنه که انگار خودشو خیلی بالا میبینه و مسلط ب جمع. به لهجه ی محلی مون حر ...

نه سمتش برو نه محلش بده . غیر یه سلام و تعارف دیگه هیچی بهش نگو
اینجور آدما از بی توجهی بقیه خیلی زیاد میسوزنن
اینم حالا اولشه یه ذره فاز برش داشته فک کرده خبریه 

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

نه خود منم تازه چند ماهه نامزد شدیم. اصلا حال نمیکنم با رفتاراش و لحن حرفاش و متاسفانه باز هفته ایند ...

ولش کن دیگه از مادرشوهر ک بدتر نیست جایی کنار بیا چاره ای نیست 

لزومی نداره آدم ها اونجوری که ما میخوایم رفتار کنند جاری جدید رو با همه این اداها بپذیر و رابطه ت رو ...

جاری ام نیست . زندایی جدید همسرمه. قبلا با داییش خوشرو بودم الان اونروز محل نمیدادم داییش گفت فرشته خانم چرا بی حوصله است🦧

جاری ام نیست . زندایی جدید همسرمه. قبلا با داییش خوشرو بودم الان اونروز محل نمیدادم داییش گفت فرشته ...

اوه زندایی همسر که اصلا فامیل محسوب نمیشه کلا بهش اهمیت نده