2777
2789
عنوان

داداشم منو زد

454 بازدید | 16 پست

خیلی جذبه داره و به هیچ عنوان قبول نمیکنه حق باهاش نیست، تا بهش میگی تو بهش برمیخوره، زورشم زیاده با اینکه ازم کوچیکتره، چجوری بنشونمش سرجاش؟؟؟؟

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم داداشم واقعا جذبه داره ولی خداروشکر با من کاری نداره😂🥹🎀

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

ملین بریز تو غذاش

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

چقد نی نی سایتیا تو سری خورن

توسری خور؟ قطعا اگه زورشونو داشتیم مینشوندیمشون سرجاشون. از حق خودمون دفاع میکنیم ولی اونا زورشون بیشتره

امیدوارم تو شرایط ما هیچوقت نباشی بعد یکی برگرده بهت بگه تو سری خور. بی شعور

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد..

چی

قرص اسهال

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

اخیی قربونت برم ایکال نداره بچس سر به سرش نزار

بچه نیس بیشعوره دلم میخاد یجوری بزنم چشاش از کاسه دراد🤣😑💔