2777
2789
عنوان

واسه هرچه که دادی و ندادی شکر

| مشاهده متن کامل بحث + 13761 بازدید | 1233 پست

خدایا شکرت.  شکرت که کنارمی هوامو داری   شکر شکر که هستی 

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

خدایا شکرت 🍀

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا سپاسگزارم خوشحالم 

خدایا سپاسگزارم ب خواستهام رسیدم و لذت میبرم 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

السلام علیک یا صاحب الزمان 💚🌱

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

خدایا شکرت به خاطر وجود مبارک امام زمان❤️ 

شکرت که هر لحظه حواست بهمون هست 🙂

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

خدایا شکرت که تو خانواده مذهبی بزرگ شدم 

شکرت که مذهبی و شیعه امیرالمومنین هستیم 

شکرت که امام حسین رو بهمون بخشیدی 

شکرت که امام رضا رو داریم 

شکرت که در پناه امام زمان هستیم 💚🥰

خداجونم شکرت که قلب مهربون بهمون بخشیدی 🤲😍

اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری🌸 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا جونممم شکر ک سالمم بچهلی و همسری سالم دارم 

شکرررر ک ارامش دارم 

شکرر ک هنری دارم 

شکررررر ک حواست بهم هست 

شکررررر بخاطر ائمه اطهار

خدایا ب داده و نداده ات شکررر

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

خدایا شکررر بخاطر دوستای بینظیری ک سرراهم قرار دادی

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

الحمدلله

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

خدایا شکرت واسه هر ثانیه ام خدایا شکرت بخاطر آدمهای خوبی که سر راهم قرار دادی خدایا شکرت بخاطر پدر و مادر خوبم خدایا شکرت بخاطر سلامتیمون خدایا شکرت بخاطر شغلم خدایا شکرت بخاطر در آمدم خدایا شکرت خدایا شکرت خدایاشکرت