2777
2789
عنوان

واسه هرچه که دادی و ندادی شکر

12929 بازدید | 1228 پست

ادم های شاکر ، ادم های راضی، 

ادم های سبک بالی هستند

حال دلشون خوبه ، حال بقیه رو هم خوب میکنند

حرف های قشنگ از زبونشون و حس خوب از قلب شون ساطع میشه ❤️

همیشه امید وارن

آسون میگیرن و نیمه پر لیوان میبنند 🥛

کنار اینا ارامش داری 🪴

لازم نیست همه دنیا رو داشته باشند

نه اشتباه نکنید !

ثروت اینا نگاهشون به زندگیه ...

قدر لحظات شون و عمر گرانبها که خدا

ارزانی شون کرده رو میدونن.

🍃اگر چه همه ی ما

نمیتونیم تک تک نعمت های خدا رو بشماریم

که حسابش از توان مون خارجه 🤌

اما همینی که بدونیم و به زبون بیاریم و تو عمل مون کم و بیش دیده بشه قابل قبوله 🥰

وقتی خدا هم دید اهل معرفتیم

به وعده خودش عمل میکنه و نعمت زیاد میکنه ..🤗

🌺🌱تو این تاپیک قصد داریم

نعمت های خدا از ریز ترینش تا بزرگترینش تا جایی که بتونیم بشماریم 😍

بسم الله یا علی

شکر گزاری خودتون رو بنویسین برامون 🤗💝

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

خدایا شکرت که شغل دارم

خدایا شکرت که دستم جلوی کسی دراز نیست

خدایا شکرت که همراه خوب دارم

خدایا شکرت که میتونم به خودم برسم

خدایا شکرت که دوستا‌ن و خانواده ام سالمن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شـُکر برای نعمت اهل بیت 🤩

بسم الله الرحمن الرحیم

«الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب؛ 

سپاس خدا را که ما را از کسانی قرار داد که به ولایت امیرالمومنین علی (علیهماالسلام) تمسک می جویند.

خدایا ممنونتم برای نعمت مولای ما ،اقا صاحب العصر و زمان عج الله 🌴😍

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

سلام_امام_زمانم#   ♥️

مولای_من#  🌼✨🍃

در آشوب فتنه و بلا

عده‌ای تو را گم می‌کنند

و عده‌ای تو را پیدا می‌کنند ...✨🌼🍃

ما را از عاشقان یابنده خود قرار بده!!

سلام آرامش زندگی...

سلام مهربان‌ترین پدر....

شکر خدا که شما را دارم....✨🌼🍃

‌‌#الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

خدایا شکرت به خاطر پسرام و شوهرم و پدر و مادر و برادرام خودت همیشه مراقبشون باش

خدایا شکرت به خاطر ائمه اطهار و امام زمان که محبتشون رو تو دلمون گذاشتی

خدایا شکرت به خاطر تمام نعمت هایی که بی منت به همه مون بخشیدی و آنقدر زیاده که ما قادر به شمارش آنها نیستیم

خدایا شکرت که بعد از دست دادن بچم هر لحظه کمکم کردی و بازم می‌کنی و بهم صبر و آرامش می‌بخشی و مطمئنم جاش خوب و عالیه و دلم خوشه اون دنیا میبینمش و میتونه شفاعتم کنه🥺

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بسم الله الرحمن الرحیم

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب زندگیم

خدایا شکرت بخاطر زندگی سراسر آرامشم

خدایا شکرت بخاطر آینده روشن و درخشان

خدایا شکرت بخاطر معجزه ای که فردا قراره ازت ببینم

خدایا شکرت بخاطر پسر هام

خدایا شکرت بخاطر آسمان آبی

خدایا شکرت بخاطر خورشید پر نور

خدایا شکرت بخاطر ماه زیبا

خدایا شکرت بخاطر آبی که مینوشم هوایی که نفس میکشم غذایی که میخورم

خدایا شکرت بخاطر وسایل برقی خونه ام

خدایا شکرت بخاطر یخچال پر از خوراکی ام

خدایا شکرت بخاطر گل های زیبام

خدایا شکرت بخاطر سبزی تو حیاطم

خدایا شکرت بخاطر رزق و روزی حلال و پر برکت

خدایا شکرت بخاطر برکت در مال و سفره و عمر و وقت

خدایا شکرت که منو به مسیر حق هدایت میکنی

خدایا شکرت که تو رب و پرورش دهنده منی

خدایا شکرت بخاطر همه چیز

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها

سپاسگزارم

سپاسگزارم

سپاسگزارم

شکرگزاری 🌿

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

خدایاشکرت که به قلبم عشق و نور دادی خدایاشکرت که نعمت های زمینی بسیار دادی خدایاشکرت که بهم فرصت یک روز زندگی بیشتر دادی خدایاشکرت که هستی که می بینی خدایاشکرت برای همه چیز

خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگ تره

چه حال خوبیه وقتی به چیزای خوب و مثبت فکر می‌کنی😍اصلا وقتی واست نمی‌مونه که گله و شکوه کنی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

شکر نعمت  نعمتت افزون کند😍

کفر نعمت  از کفت بیرون کند😔

شعری از مثنوی مولوی است که برگرفته از آیه۷ سوره ابراهیم

در قرآن است.خداوند در این آیه فرموده:

«وَ إِذْ تَأَذَّنَ رَبُّکُمْ لَئِنْ شَکَرْتُمْ لَأَزِیدَنَّکُمْ ۖ

وَلَئِنْ کَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِی لَشَدِیدٌ»،

💫«و یاد کن موقعى که اعلام فرمود پروردگار شما

که هرآینه اگر شکر کردید، من براى شما زیاد می‌کنم

و هرآینه اگر کفران کردید،محققاً عذاب من شدید است.»💫

شعر و داستان آن را بخوانید.

شکر نعمت نعمتت افزون کند

کفر نعمت از کفت بیرون کند

شکر تنها گفتن الحمد نیست(+شکرعملی)

شرح این مطلب بیانی گفتنیست

🌿شکر نعمت بذل آن نعمت بود

شکر عزت رأفت و رحمت بود

🌿چیست دانی مر تو را شکر زبان

ذکر قرآن و نماز ای خوش لسان

🌿شکر چشمت دیدن هر دیدنی است

شکر گوش امساک از نشنیدنی است

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

🌱بسم الله الرحمن الرحیم 🌱

خدایا شکرت بخاطر رحمت بیکرانت

خدایا شکرت بخاطر بزرگیت

خدایا شکرت بخاطر باز کردن گره های ذهنیم

خدایا شکرت که جباری و  تو جبران کننده شکستگی های منی

خدایا شکرت که ستارالعیوبی و پوشاننده من

خدایا شکرت که غفاری و بسیار آمرزنده و من امیدم به تو🌱

خدایا شکرت که ارحم الراحمینی

خدایا شکرت که سلطانی و من زیر سلطه تو هستم نه خلقت

خدایا شکرت که توابی و توبه پذیر

خدایا شکرت که فتاحی و گشاینده گره ها و مشکلات

خدایا شکرت که خبیری و آگاه بر همه امورات من

خدایا شکرت که رزاقی و روزی دهنده بی منت من

خدایا شکر که بخاطر همه چیز

هر چیزی که تو میدانی و من نمیدانم.

ای خدای گشاینده درها

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها

سپاسگزارم

سپاسگزارم

سپاسگزارم

🍃شکرگزاری🍃

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

گر شکر کنم تا ابد الدهر نکوست

جا کرده محبت علی در رگ و پوست

من مهر علی دارم و دشمن بغضش

از کوزه همان برون تراود که در اوست

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼