2777
2789

سال بعد میخوایم خواهرم ببیریم فرزانه نهم چجوریه اکثرا میگن خیلی محیطش استرس زا هست و زیاد فشار میارن به بچه ها و برا بچه ها خوب نیست ولی خوب آمار قبولشون خیلی خوبه کیا تجریه دارن

من خودم راهنمایی اونجا خوندم دبیرستانم همینطور

اوکیه تا یه حدودی ولی خب بعضیا فک میکنن فرزانگان یعنی فقط ۲۰ و ۱۹ ولی ما اکثر دانش اموزامون ۳.۴ میگیرن

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من خودم راهنمایی اونجا خوندم دبیرستانم همینطوراوکیه تا یه حدودی ولی خب بعضیا فک میکنن فرزانگان یعنی ...

من خودم فرزانگان خوندم خواهرم قبول تشد الان برای نمونه دولتی میخواد قبول شه فرزانه میگن قبولی خوبه اما اکثرا میگن اونجا افتضاحه فشار رو بچه ها زیاده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم فرزانگان خوندم خواهرم قبول تشد الان برای نمونه دولتی میخواد قبول شه فرزانه میگن قبولی خوبه ا ...

نه فشار زیاد نیس 

بستگی ب خودشم داره اگه استرسیه نره بهتره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂