2821
2789
ست ریش تراش  عطر  کیف پول و اینا فندک  دستبند  اگه عکاسی میکنه دوربین یا یه ...

ممنون که پیشنهاد یخچال یا ال ای دی یا ماشین بنزندادی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رو گنج نشستیم مگه گوشی و دوربینو سیستم صوتی تصویری😂

😂😂😂😂 

گوشی 😆 ازین چکشیا نوکیا چراغ قوه دار دیگه گلم فک کردی اپل میگم😆😂😂 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

ممنون که پیشنهاد یخچال یا ال ای دی یا ماشین بنزندادی

😂😂😂 والا اگه داشته باشیم چ ایرادی داره 

همیشه که اونا نباید سنگ تموم بدارن

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من از اين صفحه تو اينستا خيليييي خريد كردم

قيمتا و كيفيتاش نسبت به كاراي مشابه تو بازار عاليه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

من باشم یه شعر عاشقانه بدم خطاطی کنن..قاب میکنم کادومیدم...ای عم ندار

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
غیر از اینا

کفش جوراب شورت رکابی 😐 شلوار کردی و کمربند اخه گلم دیگه چیزی نیس ب جز کت تک و شلوار و ست ورزشی و 🤔 اینا

😂😂😂😂  گوشی 😆 ازین چکشیا نوکیا چراغ قوه دار دیگه گلم فک کردی اپل میگم😆😂😂

همونشم زیاده واسه پسر

سر راه از تو پارکا گل میچینیم 

روبانه کش مویی کلیپیسی چیزی میپیچیم دورش میدیم بهش

خیلیم دیگه خاطرشو بخواییم و قصد ازدواجی باشیم جهنم و الضرر یه خامه شکلاتیم هم میندازیم جلوش

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
😂😂😂 والا اگه داشته باشیم چ ایرادی داره  همیشه که اونا نباید سنگ تموم بدارن

هیفا کوفت که برای پسرابخری تنهاکادوی ولنتاین که دادم به مامانم ساعت وخودکار دادم......اونم میخواستم حس کادوی ولنتاین دادنو درک کنم😎

به این تاپیک سر بزن استارتر کفش هم گرزینه خوبیه باhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1608798/خانما-کفش-مردونه?postId=53152267 قیمت تولید 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم