2821
2789
عنوان

نظرشماچیه😐

152 بازدید | 11 پست

ی شماره پیام داد من مریمم سیوم کن گلم اسمم گفت..

ی شماره دیگ پیام داده مهسا ام خوبید خانم فلانی...فامیلیمو گفت

شماره کارتی تهران زنگ زد میگفت خانوم فلانی؟ تاگفتم بله قطع کرد😐 

الانم یکی پیام داده سلام خانم وکیل.گفتم شما گفت یعنی چی؟ 

یکم عجیبه مطمعنم ک اشنانیس کسی همچین اجازه شوخی رو بامن ب خودش نمیده

گزارش بدم فتا یابیخیال شم؟

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهش پیام بده بکو ب فتا میگم صبر کن اگ بیخیال شد ک هیچیاک نشد بگو

ببینید ی شماره نیست

سه تاشماره هست+شماره کارتی تهران...

صبحی ۱۶تماس بی پاسخ داشتم جواب ندادم...

این شمارمو هیچ کی نداره.

فقط فامیلیمو باشماره هامختلف میپرسه ...

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

یعنی همون یکی هستن؟یا افراد مختلف ؟اگه مطمئنی اره حتما این کارو بکن

شمارها مختلف هستن یک شماره نیست بخام گیرش بیارم ب راحتی میتونم منتها کار زیاد دارم...اما خب عحیبه این شمارمو کسی نداره الان فکرمو ب خودش مشغول کرده کیه ک باشمارهامختلف اسم وفامیلیم میپرسه و دیگ جوابی نمیده

ببینید ی شماره نیستسه تاشماره هست+شماره کارتی تهران...صبحی ۱۶تماس بی پاسخ داشتم جواب ندادم...این شما ...

سوالی ک من گفتم و پرسیدی از مریم نام؟ 

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

شمارها مختلف هستن یک شماره نیست بخام گیرش بیارم ب راحتی میتونم منتها کار زیاد دارم...اما خب عحیبه ای ...

بزن تو بازار برنامه ی مزاحم یاب دانلود کن

شماره و بزنی توش، نام مالک شماره میاد بالا

سوالی ک من گفتم و پرسیدی از مریم نام؟

ببین جوابم نمیده

هرچی میگم شما جواب نمیده.فقط میگه مگ خانم وکیل خانم فلانی نیستی شما

اسممو شغلمو فامیلیمو میدونه

الان اون ی شماره نیس

چندین شماره هست ک زنگ میزنن چیزی نمیگن و فقط اسممو میپرسن انگار فقط میخان بدونن منم یانه 

ببین جوابم نمیدههرچی میگم شما جواب نمیده.فقط میگه مگ خانم وکیل خانم فلانی نیستی شمااسممو شغلمو فامیل ...

همون شماره ها و بزن تو برنامه مزاحم یاب ببین به نام کیه 

همون شماره ها و بزن تو برنامه مزاحم یاب ببین به نام کیه

اگربخوام پیگیر بشم من اینجوری پیگیری نمیکنم.حتی کدملی اش هم پیدا میکنم

منتها وقتشو ندارم این روزا سرم شلوغ فقط فکرم درگیرشدیکم