2777
2789
اره خب درسته ...تو مستی هم میفهمی ولی خب قدرت تصمیم گیری نداری ...همین پسره بعد که چاقو زده به رفیقش ...

🥺🥺🥺

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اصلا روانم بهم ریخت تا مدتی مادر پسره شب قبل اعدام با یه قرآن رفت در خونه فامیلمون و تا صبح گریه میک ...

😭😭😭 

میدونی چیه ادم به هر دو طرف هم خق میده 

یکی جوون از دست دادع 

یکی میخواد از دست بده اما بچش اونقدر حنایت کرده که نمیتونه منطقی راضیش کنه برای رضایت فقط باید گریه کنه 

حبس ابد

یه انگل اجتماع تا سالها بمونه تو زندان و نفس بکشه 

بالاخره به اون خفقان عادت میکنه 

تهشم جای خواب داره و با پول بیت المال غذا بهش میدن 

یه انگل اجتماع بوده و از یه جایی به بعد میشه مفت خور اجتماع

یه انگل اجتماع تا سالها بمونه تو زندان و نفس بکشه بالاخره به اون خفقان عادت میکنه تهشم جای خواب داره ...

دقیقااااااااااااا اسیییییییییی زندان براشون مثل هتل میمونه بیا ببین چه فیلم هایی از زندان میاد بیرون همه پای بساط عرق خوری و غذای خوب و رخت و تشک اماده

یه انگل اجتماع تا سالها بمونه تو زندان و نفس بکشه بالاخره به اون خفقان عادت میکنه تهشم جای خواب داره ...

توی زندان عذاب بکشه. حسرت یک روز قدم زدن نفس کشیدن تو هوای آزاد به دلش بمونه. به کارهاش تا آخر عمر فکر کنه. حسرت دیدن یه روز خوش. ازش کار بکشن آدمش کنن. 

دقیقااااااااااااا اسیییییییییی زندان براشون مثل هتل میمونه بیا ببین چه فیلم هایی از زندان میاد بیرون ...

خوب اینا بده دیگه. قوانین و شرایط باید اصلاح بشه

زندان گواتمالا اینا هم زندان بودن دیگه نه این هتلا

دقیقااااااااااااا اسیییییییییی زندان براشون مثل هتل میمونه بیا ببین چه فیلم هایی از زندان میاد بیرون ...

اره واقعا 

تازه همونجا هم به خلافاشون ادامه میدن🥲😑

با اعدام هر جور آدم با هر جور جنایتی؟مثلا با اعدام قاتل آتنا اصلانی مخالفی؟

نه منظورم قاتل نبود برای قتل که باید اعدام بشه هراربارم اعدام بشه برای موضوعات دیگه مث سیاسی که حالا اینجا جاش نیست بگم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

توی زندان عذاب بکشه. حسرت یک روز قدم زدن نفس کشیدن تو هوای آزاد به دلش بمونه. به کارهاش تا آخر عمر ف ...

این برای بعضیا حسرته ها 

بعضیا خیلی هم راضین از مفت خوریشون 

ولی اره تو زندان بهشون سخت بگیرن اونوقت حق با شما بود

بالاخره قصاص خدا قرار داده وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشد

برای قتل که باید اعدام بشه منظورم سیاسی و چیزای دیگه که اینجا نمیشه گفت

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز