2777
2789
حقش بوده. چجور بی گناه بوده؟

چون مجبورش کرده بودن و مغزشو شستشو داده بودن این وسط پسره فقط یه آدمی بود که گول خورده بود و دیر متوجه شد چه گولی خورده من دلم هم برای فامیلمون سوخت و هم قاتل،بیشتر فامیلمون که دو تا بچه داشت پسر کوچیکش الان کلاس اوله صبح تا شب گریه میکنه میگه من بابامو میخوام🫠

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

موضوع مشروب نیست اصلا عزیزم. جانماز هم فروخته بود طرف پولشو نداده بود دعوا میشد. موضوع اینه شر بودن ...

بیین خرید و فروش مشروب خودش اشتباهه 

پول کسی و ندادن خودش اشتباه تره 

رفتن با چماق برای پس گرفتن پول خودش اشتباهه 

اینا جفتشونم مقصر بودن 

من واقعا دلم داره اتیش میگیره که چرا سر یه چیز بیخودی دوتا خانواده عزیز از دست دادن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر فامیلمون اول دعوای ناموسی بود سر خالش بعد سر ارث و میراث داییای خودش مغز یکی رو شستشو دادن که اص ...

وای قلبم گرفت 🤒😭

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

چون مجبورش کرده بودن و مغزشو شستشو داده بودن این وسط پسره فقط یه آدمی بود که گول خورده بود و دیر متو ...

یعنی اگه گول نخورده بود و میرفت آدم میکشت حق داشت؟

مگه پسر ۱۰ ساله بوده؟

وای قلبم گرفت 🤒😭

اصلا روانم بهم ریخت تا مدتی 

مادر پسره شب قبل اعدام با یه قرآن رفت در خونه فامیلمون و تا صبح گریه میکرد آخرشم که کسی درو باز نکرده بود قرآن رو گذاشت روی تیغه دیواره خونشون و برگشت بدون هیچ حرفی این خیلی ناراحت کننده بود

موضوع مشروب نیست اصلا عزیزم. جانماز هم فروخته بود طرف پولشو نداده بود دعوا میشد. موضوع اینه شر بودن ...

اتفاقا به مشروب خیلی ربط داره 

وقتی مست باشی عقلت کم میشه نمیفهمی داری چه میکنی و میزنی بقیه رو میکشی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چون مجبورش کرده بودن و مغزشو شستشو داده بودن این وسط پسره فقط یه آدمی بود که گول خورده بود و دیر متو ...

ببین آدم تو اون سن گول میخوره ؟ بنظرم بعد از دستگیری پشیمون شد وگرنه گول نخورده بود

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

یعنی اگه گول نخورده بود و میرفت آدم میکشت حق داشت؟مگه پسر ۱۰ ساله بوده؟

چی بگم والا،همه هم میدونن قاتل اصلی داییاش بودن🤕

منمحبس ابد بدناعدام چیه

متاسفانه قانون  ما اینجوری نیست

یااعدام یا رضایت

حبس ابد هم فکرکردی خواهر طرف جنازه ش میاد بیرون 

بین ۱۵تا۲۰سال حبسِ 

که کافیه قاتل نصف حبس رو بگذرونه بقیه ش رو آزادی مشروط یا عفو یا تقلیل حبس میگیره میاد بیرون 

زندان=هتل پنج ستاره برای جنایتکاران

اصلا روانم بهم ریخت تا مدتی مادر پسره شب قبل اعدام با یه قرآن رفت در خونه فامیلمون و تا صبح گریه میک ...

😭🥺

من شوهرم معتاد بود و داییم الکلی و دیدم ب چشمم ک چطور زندگی من و بچه هام زن داییم و بچه هاش و کل خان ...

وای عزیزم خدا بهتون صبر بده و زندگیتون زودتر درست بشه 

بله خیلی سخته خدا ازشون نگذره

ببین آدم تو اون سن گول میخوره ؟ بنظرم بعد از دستگیری پشیمون شد وگرنه گول نخورده بود

اینم درسته 

ولی واقعا حق دو تاشون نبود اینطوری بمیرن،مخصوصا فامیل ما که دو تا بچه کوچیک داشت اون حالا هیچی مجرد بود

جهان سوم ایتجاست دیگهتوی کشورای اروپایی مست کردن کار بسیار چیپ و خزی هست. در حد یکی دو شات میخورن که ...

اره خب درسته ...تو مستی هم میفهمی ولی خب قدرت تصمیم گیری نداری ...همین پسره بعد که چاقو زده به رفیقش و رفیقش افتاده بوده رو زمین میگفته پاشو بریم دکتر به زور می‌میکشیدتش رو زمین

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

اینم درسته ولی واقعا حق دو تاشون نبود اینطوری بمیرن،مخصوصا فامیل ما که دو تا بچه کوچیک داشت اون حالا ...

چرا حقش بود بمیره ولی خانوادش گناه داشتم دلم برای اونا سوخت😭 

خدایا منو ببخش🫣بچه ها مشروب خیلی بده بخدا اصلا نخورید 

یادمه چندسال قبل پیرمرد همسایمون نوه هاش بهش مشروب دادن مست شده بود زنش فوت شده بود بعد تو عالم مستی شلوارشو دراورد اومد توکوچه چرت و پرت میگفت!من بچه بودم ولی یادمه همه از پنجره میدیدن و میگفتن واای خاک عالم بعضیا میخندیدن نوه ها بیشعورش میخندیدن و یکیشون فیلم گرفت چندوقت بعد بدبخت فوت شد فکرکنم چون آبروش رفت سکته کرد 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز