یکی شون یه پسر شر و مشروب خور یکیش فرش فروش و اهل نماز و چشم پاک ....پسر شره میره یه به یه پسر بچه تجاوز میکنه این پسر خوبه میفهمه میره باهاش دعوامیکنه که چه بلایی سره بچه مردم آوردی و اینا اونم مشروب خورده بوده چاقو رو میزنه تو قلب رفیقش ....رفیقه میمیره پسر شره رو هم اعدام کردن .....
تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده
من شوهرم معتاد بود و داییم الکلی و دیدم ب چشمم ک چطور زندگی من و بچه هام زن داییم و بچه هاش و کل خانواده خراب شد برای همین امیدوارم همه فروشنده های مواد و الکل ب بدترین درد ها دچار بشن هرروز نفرین میکنم امیدوارم درد بی درمان بگیرن و اعدام بشن همشون چون برای امثال من و بچهام غم آوردن خدا به خودشون غم و ناراحتی بده که بخاطر پول همه کاری میکنن توشهر ما دو تا زن ج...ساقی شدن هم مواد میفروشن هم خودشونو خواستم لوشون بدم جا ب جا شدن نمیدونم کدوم شهرن ولی اگ باز برگردن تواین شهر پیگیری میکنم و رسواشون میکنم
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
خیلی مواظب جوون هاتون باشید.چند وقت پیش سمت ما دو تا پسر سر سگ هاشون کری خوندن و سگارو انداختن به جون هم.اونکه باخته خیلی بهش برخورده و شب رفته دنبال پسره که آره بیا بریم صحرا دعوا،ورداشته برده پسره رو دست به یقه شدن اونی که سگش برنده شده بود اون یکی رو با چاقو کشته.حالا اینام رضایت نمیدن و احتمالا اعدام شه
دلم به هردوشون میسوزه اخه پدر مادرا چه گناهی داشتن که سره دو تا سگ که کدوم زرنگ تره داغدار بشن
یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین