2777
2789
خب دیگه اعدام یه وقتایی ضروریه

اتفاقا خیلی ضروری ها اعدام نمیشن

مثل پدری که بچه اش رو میکشه .....اگه قتل مجازات داره اون پدری که قصد میرع بچه اش رو میکشه اولین نفر و بلافاصله بابد اعدام بشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوتا از دوستای شوهرمم همین شد آخرشون....

یکی شون یه پسر شر و مشروب خور یکیش فرش فروش و اهل نماز و چشم پاک ....پسر شره میره یه به یه پسر بچه تجاوز میکنه این پسر خوبه میفهمه میره باهاش دعوامیکنه که چه بلایی سره بچه مردم آوردی و اینا اونم مشروب خورده بوده چاقو رو میزنه تو قلب رفیقش ....رفیقه میمیره پسر شره رو هم اعدام کردن .....

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

من میگم طرف از اون منطقه فرار کنه بهتره اصلا بزار به طرف بگن ترسو من چندوقت پیش ی آقایی رو دیدم با ی ...

واقعا بزار بگن ترسواممم بگن بلد نیست دعوا کنه 

بهتر از اسیب رسیدن به خودمه که 

دعوا دو سر باخته چه بزنی چه بخوری بازم برات ذردسره

اینو باید صدبارررر سوزوندششششششش

تازه زدن بچه همون زن رو با طناب خفه ش کردن جسد بچه پنج ساله روهم سوزوندن 

از دنبال کنندگان یک خانواده داغدیده هم 

عکس بچه رو گذاشتن هممون دیدیم 

مردیم و زنده شدیم💔

چکار کرده بود؟ما فامیلمون رو کشتن به بدترین شکل واقعا،موقعی هم که قاتلش رو اعدام کردن واقعا ناراحت ش ...

چرا اینکارو کرد ؟ 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

دوتا از دوستای شوهرمم همین شد آخرشون....یکی شون یه پسر شر و مشروب خور یکیش فرش فروش و اهل نماز و چشم ...

وای😭😭 

خدا همه رو هدایت کنه 

یکم انصاف و عقل به جوونامون بده

من شوهرم معتاد بود و داییم الکلی و دیدم ب چشمم ک چطور زندگی من و بچه هام زن داییم و بچه هاش و کل خانواده خراب شد برای همین امیدوارم همه فروشنده های مواد و الکل ب بدترین درد ها دچار بشن هرروز نفرین میکنم امیدوارم درد بی درمان بگیرن و اعدام بشن همشون چون برای امثال من و بچهام غم آوردن خدا به خودشون غم و ناراحتی بده که بخاطر پول همه کاری میکنن توشهر ما دو تا زن ج...ساقی شدن هم مواد میفروشن هم خودشونو خواستم لوشون بدم جا ب جا شدن نمیدونم کدوم شهرن ولی اگ باز برگردن تواین شهر پیگیری میکنم و رسواشون میکنم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

خیلی مواظب جوون هاتون باشید.چند وقت پیش سمت ما دو تا پسر سر سگ هاشون کری خوندن و سگارو انداختن به جون هم.اونکه باخته خیلی بهش برخورده و شب رفته دنبال پسره که آره بیا بریم صحرا دعوا،ورداشته برده پسره رو دست به یقه شدن اونی که سگش برنده شده بود اون یکی رو با چاقو کشته.حالا اینام رضایت نمیدن و احتمالا اعدام شه

دلم به هردوشون میسوزه اخه پدر مادرا چه گناهی داشتن که سره دو تا سگ که کدوم زرنگ تره داغدار بشن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
یک انسان کثیف بیاد جمجمه یک زن رو با دوازده ضربه تبر خوردش کنه و بعد جسدشو اتیش بزنه این نباید براش ...

قتل اینطور چرا.

بعصی قتل هل اتفاقی پیش میاد 

دو طرف مقصرند

نمیشه تشخیص داد به نظرم 

ولی پدری که دخترش رو میکشه اعدام نمیگیره این حقش اعدام چون به قصد و عمد گشته 

در درگیری دو طرف مقصرند و ممکن بود جای قاتل و مقتول عوض بشه

گاهی طرف داره از خودش دفاع میکنه

2790
2778
2791
2779
2792