2777
2789
قتل نه در هر شرایط گاهی ناخواسته اس.تو دعوا دو طرف مقصرند معمولا خیلی وقت برای دفاع از خود هست با قص ...

خب بررسی میشه همه اینا 

قتل ناخواسته داریم 

قتل عمد داریم 

و... 

ولی واقعا تشخیصش سخته 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اینم جون یکی دیکه رو گرفته نمیشه راست راست به راهش ادامه بده

اونی که جونش گرفته شده خودش آدم درستی نبوده خودش شر به پا کرده  خودش انده به قصد دعوا و زدن

منطقی فکر میکنم مجازات اعدام به قتل های اینطوری دادن گاهی درست نیست

نمیگم اون که کشته مقصر نیست ولی گاهی اونی که کشته شده هم بی تقصیر نبوده و اتفاقی ممکن بود جاهاشون عوض بشه

یه بار یه پسر جوون رو اعدام کردن من از شادی ساعت ها رقصیدم جرمش قاچاق مواد بود پدرم معتاده و من میدو ...

😖😖😖 اخه چرا میرن سمت اینکارا 

برن دنبال کار درست 

این همه ادم و ازار میدن 

سر همین مواد 

یه خانواده نابود میشه 

چطوری میخوان جواب دل شکسته ادمارو بدن نمیدونم من

خب مقتول هم‌ مقصر بوده مشروب میفروخته

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

تنها چیزی که باید مجازات اعدام داشته باشه تجاوز هستیا مواد فروش‌های خیلی کله گنده

یک انسان کثیف بیاد جمجمه یک زن رو با دوازده ضربه تبر خوردش کنه و بعد جسدشو اتیش بزنه این نباید براش اعدام درنظر گرفت؟؟؟!!!!😐

تو این حادثه ای که برای پسر همسایه ات افتاده ممکن بود همون فروشنده به قتل میرسید به نظرم در نظر گرفت ...

همون منم همش با خودم میگم اون مقتول هم شر بود 

داشت مشروب میفروخت 

با همین مشروب چقدر ادم چت کردن رفتن کلی خلاف کردن...

قتل نه در هر شرایط گاهی ناخواسته اس.تو دعوا دو طرف مقصرند معمولا خیلی وقت برای دفاع از خود هست با قص ...

من میگم طرف از اون منطقه فرار کنه بهتره 

اصلا بزار به طرف بگن ترسو 

من چندوقت پیش ی آقایی رو دیدم با یکی دعواش شده بود آقاهه با اینکه هیکلش از اون یکی بزرگ‌تر بود فقط داشت دور ماشین دور میزد و فرار می‌کرد و همزمان فیلم میگرفت 

سر ی جای پارک مسخره

بنظرم دفاع داریم تا دفاع

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز