2821
2789
عنوان

نامزد دوستم

326 بازدید | 23 پست

سلام خانم‌ها، این تاپیک در اصل برای دوستمه.

در مورد نامزدشه. هنوز عقد نیستن ولی یک چیز عجیب دیده.

دوستم نامزدش به هم معرفی شدن، همون سنتی تقریبا، و ایشون اومد خواستگاری، حرف‌ها زده شد و پسند شد و نشون شدن. حالا این اواخر دوستم متوجه شده که نامزدش زیاد به سفارت روسیه رفت و آمد داره. طبق تحقیقتاشون فهمیدن، ولی مشکل اینجاست که نفهمیدن دلیل رفت و آمدش چیه. اول سعی کرده خیلی سر بسته ازش بپرسه قصدش مهاجرته یا نه و اون هم گفته که نه به مهاجرت علاقه نداره و قصدش هم نداره. شغلش هم جوری نیست که به سفارت مربوط باشه و اصلا به طور عادی نباید به سفارت متصل باشه. 

الآن دوست من نگرانه، پنج سال از خودم بزرگتره‌، که چرا میره سفارت. میگه ازش هر بار غیر مستقیم میپرسم بحث رو میپیچونه. 

شما نظری ندارید که چرا اینجوریه؟ حدودا یک هفته پیش بهم گفت و من واقعا هیچ نظری نداشتم. دیشب زنگ زد و گفت اگه تونستم از کسی بپرسم چون واقعا نگرانه.

باور کنید تاپیک برای خودم نیست چون اصلا سنم به شوهر نمیخوره هنوز. چون اکثریت از من بزرگترید میخوام نظرتون رو بدونم و بهش بگم. 

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یبار بره دنبالش نامحسوس مثلا یکی از دوستاشو بفرسته ببینه اون تو چیکار میکنه من تجربه خوبی از سفارت ر ...

الآن همهٔ نظراتی که کاربرها میفرستن رو کپی میکنم براش میفرستم

منم خودم واقعا نظری ندارم. اول بهش گفتم خب میخواد ببرتت روسیه دختر. قراره بری روسیه خوشحال باش بعد که گفت نمیخواد مهاجرت کنه من دهنم بسته شد دیگه 

شاید کسی و اون ورر داشتع باشه شاید حساب و درامدی از اون ور داره شایدم مامور مخفی😕

از همون مامور مخفی بودنش میترسه 

میگه نکنه جاسوس باشه به خاک سیاه بشینم. هیچی دیگه از نگرانی داره دیوونه میشه

از همون مامور مخفی بودنش میترسه میگه نکنه جاسوس باشه به خاک سیاه بشینم. هیچی دیگه از نگرانی داره دیو ...

هنوز که عقد نکرده 

اول مطمئن شه بعد 

حتی میتونه بره از سفارت بپرسه اما این گزینه اولش نباشه 

چون اگه واقعا مورد خاصی باشه اونا نمیان کامل شرحس بدن و شاید بیشتر هم بپیچوننش

هنوز که عقد نکرده اول مطمئن شه بعد حتی میتونه بره از سفارت بپرسه اما این گزینه اولش نباشه چون اگه وا ...

میگه قصد داره بره از سفارت بپرسه ولی ظاهرا مجوز میخواد تا اطلاعات بگیره. از اون مجوزهایی که برای بازرسی خونه دارن و میرن سر وقت مجرم‌ها. میگه باید از اون‌ها داشته باشه

مطمین باش اگه جاسوس بود آنقدر راحت تو تحقیق خانگی لو نمیرفت

منم بهش گفتم ولی خب دوستم ترسیده هر چی هم بهش گفتم بابا آروم باش انگار توی گوش خر یاسین خوندم 

میگه قصد داره بره از سفارت بپرسه ولی ظاهرا مجوز میخواد تا اطلاعات بگیره. از اون مجوزهایی که برای باز ...

حالا گیریم که مجوزم گرفت اگر این مامور باشه یا جاسوس باشه در عر صورت بهش چیزی نمیگن 

ولی اگر قضیه مهاجرت و اینا باشع میگن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز