2777
2789
عنوان

به همچین ادمی چی میگین

70 بازدید | 9 پست

ادمی ک به کسی کاری نداره صادقه و صبورررر به شدت ولی اگه اذیتش کنی و بهش دروغ بگی بلایی سرت میاره تا عمر داری یادت نره 

با مثال میگم بره ی جا برای کار طرف کار کنه بهش بگن پولتو ۱۰روز دیگ میدن بزارن ۱ماه دیگ و این ادم ۱۰۰بار زنگ بزنه طرف جواب نده و بلاک کنه و هی بپیچوندش  اون دختره ام عکس و شماره تلفن اون دخترارو به عنوان زن خراب پخش کنه به قدری ک تو کل منطقه بپیچه عکس و شمارش ... 

😂😂 چی بگم والا از یه طرف میخوام بگم آخیش خوب کرد 

از یه‌ طرفم نمیتونم بگم آخیش خوب کرد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

این آدم رو میشه گفت که خیلی صبور و با صداقته، ولی وقتی مورد بی‌احترامی و دروغ قرار می‌گیره، واکنشش شدید و پرقدرت میشه. تو اینجور شرایطی که کسی باهاش بد رفتاری میکنه، یه جور انتقام‌جویی هم ممکنه از خودش نشون بده. برای خودت بهتره با این آدم همیشه روراست و محترم باشی، چون اگه روزی هم دروغ بگی یا اذیتش کنی، می‌تونی مطمئن باشی که هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بده😐😐😐😐یعنی چی اینکاراااا آخه یکم وجدان داشته باشین🤦🏻‍♀️من اگه یه درصد بخوام اینکارو انج ...

چ وجدانی خب حق طرفو بدن کسی ک حق طرفو خورده با وجدانه اونی ک ۱ماه طرفو اسکول کرده و پول چوس تومنیه طرفو نداده با وجدانه 

اونی ک مثل ادم گفته بدین و نداده تلافی کرده بی وجدانه ؟؟؟ 

چ وجدانی خب حق طرفو بدن کسی ک حق طرفو خورده با وجدانه اونی ک ۱ماه طرفو اسکول کرده و پول چوس تومنیه ط ...

خب لاقل تلافی نمیکرد🙁 من بودم اینکارو نمیکردم شمارو نمیدونم🤦🏻‍♀️

یا می‌گذشتم ازش یا اینکه اگه پول خیلی زیادی بود به شیوه ی درستش ازش میگرفتم ن اینکه بخوام در عوضش کار بدتری انجام بدم😐😕

عاشق نوتلام🍫❤️

خب لاقل تلافی نمیکرد🙁 من بودم اینکارو نمیکردم شمارو نمیدونم🤦🏻‍♀️یا می‌گذشتم ازش یا اینکه اگه پول ...

شیوه درستش چیه ۳سال تو دادگاه بدویی؟ کلی ام خرج کنی 

یکسری اوقات ادم بخاطر پول یسری کارارو انجام نمیده بار روانی داره ک کسی ادمو خر حساب کنه ...