2777
2789

والا کم اجرت فکر نمیکنم الان پیدا کنی تو این وضعیت بازار یا باید دست دوم بخری یا طلا ایرانی 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا کم اجرت فکر نمیکنم الان پیدا کنی تو این وضعیت بازار یا باید دست دوم بخری یا طلا ایرانی 

اخه جالبه این همه گرون شده و واقعا مشتری کمه بازم اینقد گرون میفروشن. بعضی جاها که پسند کردم دیدم عین قیمت طلاشو میکشن روش به عنوان مالیات و سود و اجرت!   

اره عزیزم گرون شده ولی قیمت طلا ججهانیه ولی فقط بالا رفتنش پایین که بیاد ایران پایین نمیاد کلا صعودیه من به گوشواره میخی یک گرمی خریدم 250000 البته اینالیایی بود 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
اره عزیزم گرون شده ولی قیمت طلا ججهانیه ولی فقط بالا رفتنش پایین که بیاد ایران پایین نمیاد کلا صعودی ...

من استرالیا زندگی میکنم برا سفر اومدم ایران. اونجا مدام آف میزنن به بهانه های مختلف، اول فصل، وسط فصل، اخر فصل، تک شدن، کریسمس، ایستر، سال نو، پایان سال مالی، روز استرالیا، .... به خدا اونجا برام ارزون تر در میاد ولی خوب برام طلا خریدن خاستم همیجا عوض کنم و پول ایرانیمو یه چیزی بخرم ظریف که بیخود خرج نشه.