2777
2789
عنوان

مرد خوش خنده😅

142 بازدید | 8 پست

پسرم تقریبا3ماهشه، هنوز زیاد چیزی حالیش نیس ولی زود واکنش نشون میده میخنده،، یه لحظه تو ذهنم سوال شد تو آینده چطوری قراره بشه؟ ازش حساب میبرن یا نه همه چی رو قراره به شوخی بگیره😂😂😂😥

شوهرم خودش جدیه تو کار یا تو بعضی مسائل،، هم سرکارش هم تو خونوادش شوهر خواهراش با اینکه ازش بزرگترن ولی  ازش حساب میبرن، دوست دارم پسرمم اینطور باشه🥲🥲

هرکسی منحصربه فرده .طفل معصوم میخنده و خوش رو هست

خداحفظش کنه زیر سایه امام زمان همیشه سالم و عاقبت بخیرباشیددرکنارهم.

خوبه ک همسرتون رو اینقدر بااقتدار میدونین که قهرمان زندگی فرزندتون دوست دارید بشه ولی بچه ها تا۷ سالگی بازی و شادی و شناخت دنیا و یواش یواش یادگرفتن مهارت ها 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکسی منحصربه فرده .طفل معصوم میخنده و خوش رو هستخداحفظش کنه زیر سایه امام زمان همیشه سالم و عاقبت ب ...

ممنون گلم💖💖

آخه میدونی پسر دخترداییم تقربا دو سه ماهیی از پسرم بزرگتره از الان خیلی مقتدر و جدیه، یه لحظه اون یادم افتاد