2777
2789
عنوان

اولین جلسه رانندگیم

105 بازدید | 22 پست

سلام من تو عمرم پشت فرمون ننشسته بودم حتی صندلی جلو هم به ندرت تو تاکسی نشستم..آخه ن بابام ماشین داشت ن شوهرم 

دیروز ک جلسه اول بودم خیلی خجالت میکشیدم هیچی بلد نبودم مربی یه کم اعصابش خورد شد🥲

ولی سرعت یادگیریم خوب بود

مشکلی که دارم اینه فرمونو نمیتونم کنترل کنم زیاد بعد موقعی که ماشین داره مستقیم میره همش احساس میکنم داره کج میره در صورتی که احساسم اشتباهه🫠

بعد ما ماشین نداریم نمیدونم میتونم با این 12 جلسه یاد بگیرم یا ن فوقش 10 جلسه بتونم خصوصی بگیرم ولی مربیم خیلی کارش خوبه انصافا

دیروز چند بار میخواستیم تصادف کنیم مربی گف منتظز من نباش من کمکت نمیکنم خودت باید یاد بگیری دیروز همش صلوات میرفستادم مربی هم میکف نترس😁

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم فک میکنم ماشین کج میره 😐

بعد شوهرم داشت بهم یاد میداد گفت ببین بپیچی اینور میری دره بپیچی اونور ماشین میاد روت خودت میدونی 😂

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

من بدتر از شما بودم ، یعنی مث چی از استرس میلرزیدم راست و چپ رو قاطی میکردم

مربی همون جلسه اول گف خودت برون یعنی از در آموزشگاه ک گف برون بیرون شوکه شدم فک کردم داره مسخرم میکنه🙃

بهتر بود میزاشتی هروقت ماشین خریدی میرفتی چون متاسفانه آدم اگر تمرین نکنه بعدش و نشینه فورا خیلی افت میکنه و اعتماد به نفس رانندگیت هم کم میشه. در مورد کنترل فرمون جلسات اول اینطوریه حالا قلقش میاد دستت و دستت قوی میشه برای چرخوندن. همیشه اگر لاین کنار میری خط کنار جاده اگر وسط میری خطکشی های وسط رو باید نشونه بزاری تا از لاینت منحرف نشی

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

موفق باشی اسی،اصلا ترس نداشته باش

مربیتم عمدا بهت میگه ک بهت کمک نمیکنه اینجوری میگه ترست بریزه، جلسه اولم خیلی قشنگ داری پیش میری 

ܩیܭܢܚ݅ܩܢ ܝ̇‌ܝ̇ߺܥ‌‌ܭَܨ ܝ‌و ܢ̣ܘ ܢܚܢ̣ܭ ܟܿوܥ‌‌ܩ✨💖🪽‌