2777
2789
عنوان

بخیه سزارین جا مونده

95 بازدید | 7 پست

میگم خانوما من بخیه سزارینمو رفتم کشیدم الان تو اینه نگاه کردم دیدم ب اندازه دو سانت و ی گره سمت راسته شکممه طبیعیه یعنی خودش میفته یا اینم باید در میورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من جذبی بود خودش دونه دونه افتاد احتمالا مال شما هم بیوفته نگران نباش

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا

بخیه من برجستگی داره الان نه ماهه زایمان کردم چیکار کنم جاش بره

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
منشیش کشید ولی ی طرفش انگار کشیده نشده ی نخ ابی گره خورده

ای بابا زخمت هنوووو کامل خشک نشده کلاا نباید میکشید مواظب باش عفونت نگیری یا باد نکنه چون من اینطوری شدم. دکتر بدون بیحسی پارش کرد وای از دردش😫😫😫😫

غم مخور جـــانا ك عالم هیـچ نیست...🤍

بخیه من برجستگی داره الان نه ماهه زایمان کردم چیکار کنم جاش بره

این برجستگیها چربین من اوایل زایمانم وقتی ک دیدم اینطوری شد زودی رفتم پیش دکترم خودش با قیچی جراحی پارشون کرد داخلشونو تمیز کرد 😑😑

غم مخور جـــانا ك عالم هیـچ نیست...🤍