2777
2789
عنوان

چرا نخوابیدین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 123 پست
واقعا. من حتی رابطه هم نداریم. زنو شوهرا اینجورن؟اینا ک تو خیابونن کی هستن؟ تفریح مسافرت دارند.قهر ه ...

حس میکنم قشنگ منی 

یا من توام 

زیاد توجه نکن ب اونا 

اونا هم مشکلات خودشونو دارن گلم 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
دو بار گرفتیمدو بارم شوهرم بوده و انجام داده سال های پیشاره میدونم راحتهالکی فکر میکنم و الکی تا این ...

بعد فردا برات سخته بیدارشی

دیگه با شوهرت نرو همیشه تنها برو

شوهر من روزا خوابه همه کارای اداریو من میرم

هرچی بترسی بدتر لکنت میگیری اصلا ترس نداره😅

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دی باوه مر نیانوت سوتیت داوه دی گزارشیان بوچی دا😑تازه وتیان اوه خوتی گزارش باقیکی ایت له حالیکا من ...

کوره یلیان ک املا مجازیه مهم میگره😉

قربانت گله🦋

اخی بو چه؟

کوردم:) 🦄🦋 ی دختر مغرور جذابم😌🤭

🤣😍آهان پس حال نداریخب من میتونم برات تعریف کنم از غذاها و خوراکی های خوشمزه تت‌ دلت بخواد و دلو بر ...

خودم انقدر تو روبیکا غذاهای خوشمزه دیدم دیگه نا ندارم ولی بازم حال ندارم. 😂😂

کوره یلیان ک املا مجازیه مهم میگره😉قربانت گله🦋اخی بو چه؟

باور اکی هر له سر ام جریان سایته؟؟ اصلا امرو کلا بی حوصلوم او رفیقمه وتی با گزارشی بین لایوه وتم بیلای

امرو اموت ورد او شانس منه

چنک لینه لیم نفرتیان هس🙂

.

باور اکی هر له سر ام جریان سایته؟؟ اصلا امرو کلا بی حوصلوم او رفیقمه وتی با گزارشی بین لایوه وتم بیل ...

کوره بو وا اکی اعصاب خوت ناراحت اکی بو چی مثلا!؟

وا مکره املا مجازیه مهم میگره 

اتفاقا فره طرفدارت هس🦋

کوردم:) 🦄🦋 ی دختر مغرور جذابم😌🤭

بعد فردا برات سخته بیدارشیدیگه با شوهرت نرو همیشه تنها بروشوهر من روزا خوابه همه کارای اداریو من میر ...

میدونم چی میگی

اگه رانندگی بلد بودم حتما خودم میرفتم

شرایطم جوری بوده هی خونه بوده و با هم میریم کارامونو انجام میدیم

ی چیز خنده دار تر..دخترم ۶ سالشه از کوچیکیش با هم بودیم همه جا

اصلا یادم نمیاد بدون دخترم جایی رفته باشم

همیشه با اسنپ باهام بوده..حتی اینکه چجور بدون دخترم برم و تنهام اذیتم😂استرس گرفتم لعنتی