2777
2789
عنوان

حاضرید چقد پول بدید واسه اردو بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم کلاس اوله به شدت درونگرا و منزوی هست اردو هم اصلا نمیره گریه میکنه منم نمیفرستم

کلاس اول هنوز زوده با توجه به اینکه دخترم هست طبیعیه کا گریه کنه برادرم تا پایان کلاس دوم گریه میکرد در ضمن به بچه نگید گوشه گیر و منزوی چون هرچی بگید بچه در آینده خودش رو همینطور میبینه حالا کلاس اول اردو هم نرفت خیلی مهم نیست تا کلاس سوم چهارم وابستگی کمتر میشه 

بازم به نظرم زیاده با اینکه بچه اردو رفتن دوست داره ولی این هزینه هم خیلی زیاده من مجردم ولی اگه بچه ...

بااین هزینه چیزای بهتری میشه خرید واسه بچه ، واسه کسی پرسیدم خودم بچه ندارم ، بنظرم باید جایی می‌بردن که نزدیک باشه و همه هم توان پرداخت داشته باشن ، مثلا بچه یکی از فامیل رو بردن یه باغ نیم ساعت فاصله ،هر نفر ۲۵۰ با ناهار ،همه هم وسعشون میرسه برن 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

کلاس اول هنوز زوده با توجه به اینکه دخترم هست طبیعیه کا گریه کنه برادرم تا پایان کلاس دوم گریه میکرد ...

نه جلوش نمیگم پیش بقیه گفتم نه جشن دوست داره نه هیچی اصلا هیچی خوشحالش نمیکنه هر چی میخرم هیچ فقط دوست داره پیش من باشه

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
زمان ما که پولی نمیشد الان مثلا پونصد بیشتر میخوان؟

گفتن دو میلیون تا ۲/۵

بااین هزینه چیزای بهتری میشه خرید واسه بچه ، واسه کسی پرسیدم خودم بچه ندارم ، بنظرم باید جایی می‌برد ...

اینکه راه دور هم هست یکم نگرانی پدر مادر رو بیشتر میکنه اگه سنش کمه و کلاس اول دومه نره بهتره 

قراره کجاها ببرنشون؟؟؟منظورم اینه چند تا جای دیدنی قراره برن و بلیط لازمه یا نهبه نظرم یه کم گرون گف ...

دوجای دیدنی هر کدوم بلیط ۳۰ هزار 

اینجوری که هیچکس نمیره! ولی من بودم بازم میدادم بچم بره با اینکه پولدارم نیستم

یکی از آشناها مون بچش بردن باغ نیم ساعت فاصله اردو ،۲۵۰ با ناهار ، اینا خیلی گرون میگن ، باید مسافت کوتاه می‌بردن حداقل همه بتونن برن وسع همه برسه

یکی از آشناها مون بچش بردن باغ نیم ساعت فاصله اردو ،۲۵۰ با ناهار ، اینا خیلی گرون میگن ، باید مسافت ...

هیشکی نمیره مخصوصا اگه مدرسه دولتی باشه اردو کنسل میشه هه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه جلوش نمیگم پیش بقیه گفتم نه جشن دوست داره نه هیچی اصلا هیچی خوشحالش نمیکنه هر چی میخرم هیچ فقط دو ...

برادر من کلاس اول و دوم مادرم که میرفت خونه گریه میکرد اول سال جشن تخم مرغ داشتن و بلد نبود بند کفشش رو ببنده کلاس اول همش میگفت من جشن دوست ندارم چرا جشن داریم من مدرسه نمیرم یا کلا همش سرما خورده بود و وقتی میخواست از مادرم جدا بشه گریه میکرد خیلی با اینکه بچه پسر کمتر این طوری ولی اگه قبلا خیلی دورش میچرخیدید و ناز و قربونش میرفتید طبیعیه ولی به فامیل هم راجع به مشکلات بچه تون نگید حالا داخل نی نی سایت همه غریبه هستن و اشکالی نداره چون من که بچا بودم یکم بد اخلاق بودم و پدرم هرجا می‌نشست این رو میگفت الان با اینکه خوش اخلاقم همه منو همون دختر بداخلاقی میبینن رو دیدگاه همه نسیت به بچتون تاثیر میگذاره و در آینده اذیت میشه 

هیشکی نمیره مخصوصا اگه مدرسه دولتی باشه اردو کنسل میشه هه

اتفاقا اکثریت دادن پول رو ، ۴نفر ندادن و نمیخوان برن هنوز معلوم نیست