2777
2789

چندین بار تاپیکتو دیدم 

همش داری مینالی

د بس کن خواااهر من

جاریت موفقیتی که داره کشک نبوده که بیاد سر راهش ، تلاش کرده بدست اورده 

چرا یجور حرف میزنی که ۳۳ سال سن خیلی زیاده و دیگه وقت برا کاری تو زندگیت نیست 

بجای مقایسه کردن خودت با زمین و زمان پاشو زندگیتو سروسامون بده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا جاری هاتون انقدر براتون مهمه لطفا بگین چرا؟؟؟ چون من هنوز شماره موبایل جاریم و ندارم حتی یه ثانیه هم نشده بهش فکر کنم تو این چند سال دلیل اینکار شماها چیه؟

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

ازش تعریف کن جلوی خودش

واقعا‌ موثره

و اینکه دلیلی که به خاطرش حسادت می کنی واقعا مزخرفه شما یه سنی باید از نظر عقلی رشد کنی و ۱۷ سالگی سن ازدواج نیس

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

چرا جاری هاتون انقدر براتون مهمه لطفا بگین چرا؟؟؟ چون من هنوز شماره موبایل جاریم و ندارم حتی یه ثانی ...

خوش بحالت من زندگیمو بخاطر جاریم نابود کردم خودمو مریض کردم دارو اعصاب میخورم 

کاش مثل تو بشم

بابا این هنوز ازدواج نکرده رسماً همممون رو داره مسخره می‌کنه

کلا تو نینی سایت هیچ کسو جدی نمی گیرم ولی از رهکار دادن خوشم میاد

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️