2777
2789
عنوان

اکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 37 پست
اخلاقش سردم کرده وگرنه دوسش داشتم

پس نرو بزار خودش بیشتر واسه راضی کردنت تلاش کنه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چیکار میکنه؟

نمیدونم چشه اعتماد به نفس نداره مثلا ماشین نداره من میدونم ولی الکی میگه ماشینم بردن شمال دوستام پیاده ام درصورتی که من میدونم نداره ولی بهم دروغ میگه

فارغ التحصیل هاگوارتز

شاید داری با آدمای معمولی مقایسش میکنی ! شاید از یک دنیای دیگست شاید حقه ها و دروغ هاشم معصومانست ! ...

میدونی بعد دوماه باهام حرف زد اصلا هیچ ذوقی نداشت هیچ عذر خواهی نکرد فقط گفت همو ببینیم

فارغ التحصیل هاگوارتز

میدونی بعد دوماه باهام حرف زد اصلا هیچ ذوقی نداشت هیچ عذر خواهی نکرد فقط گفت همو ببینیم

خب شاید خیلی مودهای مختلف داره ! شاید تو مودهایی که عشقشو بروز میده ندیدیش تا حالا! خیلی هم پوکر فیس میتونه باشه

تو

خورد تو ذوقم باهاش حرف زدم قبلش حسرت ب دلم بود یبار دیگه صداش بشنوم ولی جوری حرف زد انگار بی اهمیت ترین چیز تو زندگیش بود بدون هیچ توجیهی فقط گفت هم ببینیم تو باشی میری؟

فارغ التحصیل هاگوارتز

خورد تو ذوقم باهاش حرف زدم قبلش حسرت ب دلم بود یبار دیگه صداش بشنوم ولی جوری حرف زد انگار بی اهمیت ت ...

شاید اونم کلی سیاستها تو ذهنش داشته و داره ! خیلی باهوشا رو سطحی نبین ! قابل خوندن نیستن🙃