2777
2789
عنوان

بندرعباس🖤

240 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها...شماهم مثل من بعد این خبر حالتون خرابه

واقعا من هرسال روز دختر برا خودم یه گلی چیزی میخریدم تبریک میذاشتم امسال ولی جشن و تبریک در کار نیست

دخترای کشورمون عذادارن خیلیاشون فوت شدن😔

حالم خرابه برای بندرعباس برای ایران 

شما نظرتون چیه بنظرتون چی باعث شد یهو این اتفاق عجیب بیوفته و یک ایران داغدار بشن...

عاشقم❤️

گلم هر چی بود ک خدا داند و اون هایی که به جاش جشن و پایکوبی کردن و به رو خودشون نیاوردن و همه چیز رو عادی جلوه دادن

ولی تو تاپیکتو قفل ک

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همینطور

امروز توی دانشگاه اجبارا باید جشن برگزار میکردیم برای روز دختر چون پوستر و بنر از قبل پخش شده بود

از اول تا اخرش عذاب وجدان داشتم

کلا فکرم اونجا بود

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نمیدونم خدا میدونه جریان چی شدهمن که خیلی عوض شدمکلا دارم بد بین میشم

حتی اسمون شهر و هوام خرابه ازون روز

انگار اسمونم غم داره از این اتفاق

خدا صبر خانوادشون بده فقط همین🥀

عاشقم❤️

حتی اسمون شهر و هوام خرابه ازون روزانگار اسمونم غم داره از این اتفاقخدا صبر خانوادشون بده فقط همین🥀

واقعا👌👌👌👌😔😔😔

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

دقیقا منم همینطورامروز توی دانشگاه اجبارا باید جشن برگزار میکردیم برای روز دختر چون پوستر و بنر از ق ...

من به هوش مصنوعی یک فضایی رو دادم بسازه

پوستر از دختر بچه ای ک گل از دستش اویزون و از گل خون میچکه و روبه روی اون اتیش وایساده اونو استوری کردم

و متن پوستر نوشته بود امروز جشن نیست امروز سوگ است

خداییش چیو جشن بگیریم دختر بودنمونو

زمانی ک خیلیا رفتن زیر خاک خیلیا همسرشون پدرشون برادرشون امیدشون پودر شد و ختی جنازه ای نیست ک بالا سرش برن عذا داری چیو جشن بگیریم.....

عاشقم❤️

من به هوش مصنوعی یک فضایی رو دادم بسازهپوستر از دختر بچه ای ک گل از دستش اویزون و از گل خون میچکه و ...

متاسفانه مامور بودم و معذور

نمیتونستم کنسل کنم یا نرم ولی شرمم میشد از حضورم و برگزاری جشن

💔🖤

آخ

میدونی چقدر کارگر و راننده بدبخت اونجا بودن جسدشونم پودر شده و قابل شناسایی نیستن

از یکی یه دست مونده از یکی یه پا از یکی هم هیچی نمونده که به ازمایش دی ان ای برسه💔

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

متاسفانه مامور بودم و معذورنمیتونستم کنسل کنم یا نرم ولی شرمم میشد از حضورم و برگزاری جشن💔🖤آخمیدون ...

بله درسته متاسفانه فیلم هاش رو دیدم بالاتنه سوخته از اسکلت ادمیزاد...

خود جهنم رو دیدیم تو کشورمون اونا هم وطنمون خودمونن که اونجور شدنا... اونایی ک رو هوا معلق بودن ادم بودن ادم....

امید یه کسی بودن هر کدوم 

یک دو نفرشون تازه داماد بودن....

هعی خدا چی بگیم ایران شده مرکز هرچی مصببته

عاشقم❤️