2821
2789
عنوان

بندرعباس🖤

241 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها...شماهم مثل من بعد این خبر حالتون خرابه

واقعا من هرسال روز دختر برا خودم یه گلی چیزی میخریدم تبریک میذاشتم امسال ولی جشن و تبریک در کار نیست

دخترای کشورمون عذادارن خیلیاشون فوت شدن😔

حالم خرابه برای بندرعباس برای ایران 

شما نظرتون چیه بنظرتون چی باعث شد یهو این اتفاق عجیب بیوفته و یک ایران داغدار بشن...

عاشقم❤️

گلم هر چی بود ک خدا داند و اون هایی که به جاش جشن و پایکوبی کردن و به رو خودشون نیاوردن و همه چیز رو عادی جلوه دادن

ولی تو تاپیکتو قفل ک

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

فقط خدا میدونه چقد بغض کردم

و اشک ریختم ولی چه سود😔😔😔😔😔😔

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا منم همینطور

امروز توی دانشگاه اجبارا باید جشن برگزار میکردیم برای روز دختر چون پوستر و بنر از قبل پخش شده بود

از اول تا اخرش عذاب وجدان داشتم

کلا فکرم اونجا بود

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

نمیدونم خدا میدونه جریان چی شده

من که خیلی عوض شدم

کلا دارم بد بین میشم

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

هعی واقعا کاری نمیشه کرد جز اشک

😔😔😔😔😔

نمیدونم خدا میدونه جریان چی شدهمن که خیلی عوض شدمکلا دارم بد بین میشم

حتی اسمون شهر و هوام خرابه ازون روز

انگار اسمونم غم داره از این اتفاق

خدا صبر خانوادشون بده فقط همین🥀

عاشقم❤️

حتی اسمون شهر و هوام خرابه ازون روزانگار اسمونم غم داره از این اتفاقخدا صبر خانوادشون بده فقط همین🥀

واقعا👌👌👌👌😔😔😔

دقیقا منم همینطورامروز توی دانشگاه اجبارا باید جشن برگزار میکردیم برای روز دختر چون پوستر و بنر از ق ...

من به هوش مصنوعی یک فضایی رو دادم بسازه

پوستر از دختر بچه ای ک گل از دستش اویزون و از گل خون میچکه و روبه روی اون اتیش وایساده اونو استوری کردم

و متن پوستر نوشته بود امروز جشن نیست امروز سوگ است

خداییش چیو جشن بگیریم دختر بودنمونو

زمانی ک خیلیا رفتن زیر خاک خیلیا همسرشون پدرشون برادرشون امیدشون پودر شد و ختی جنازه ای نیست ک بالا سرش برن عذا داری چیو جشن بگیریم.....

عاشقم❤️

من به هوش مصنوعی یک فضایی رو دادم بسازهپوستر از دختر بچه ای ک گل از دستش اویزون و از گل خون میچکه و ...

متاسفانه مامور بودم و معذور

نمیتونستم کنسل کنم یا نرم ولی شرمم میشد از حضورم و برگزاری جشن

💔🖤

آخ

میدونی چقدر کارگر و راننده بدبخت اونجا بودن جسدشونم پودر شده و قابل شناسایی نیستن

از یکی یه دست مونده از یکی یه پا از یکی هم هیچی نمونده که به ازمایش دی ان ای برسه💔

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

متاسفانه مامور بودم و معذورنمیتونستم کنسل کنم یا نرم ولی شرمم میشد از حضورم و برگزاری جشن💔🖤آخمیدون ...

بله درسته متاسفانه فیلم هاش رو دیدم بالاتنه سوخته از اسکلت ادمیزاد...

خود جهنم رو دیدیم تو کشورمون اونا هم وطنمون خودمونن که اونجور شدنا... اونایی ک رو هوا معلق بودن ادم بودن ادم....

امید یه کسی بودن هر کدوم 

یک دو نفرشون تازه داماد بودن....

هعی خدا چی بگیم ایران شده مرکز هرچی مصببته

عاشقم❤️

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792