2777
2789
عنوان

مادر شوهر

147 بازدید | 11 پست

چقدر حرفها و کارهاش و تیکه های و .... واستون مهمه؟ من خیلی سعی میکنم کلا نادیده ش بگیرم 

میرم خونه ش، در حد حرفهای معمولی میزنم، اصلا تو اتاقم نمیرم ، بلکه خودش بگه برو فلان کار رو انجام بده 

اصلا بهش زنگ نمی‌زنم بلکه مریض بشه یا خیلی واجب بشه 

اما هفته ای یکبار که میبینمش، همییییییشه حرفی واسه گفتن و رفتاری واسه انجام دادن و خالی کردن عقده ش داره 

دیشب رفتیم خونه ش، خودش دعوت کرد و ما رفتیم 

گفت برنجم واسه ظهر هستش و اصلا گرمش نکرد( من کلا  برنج نمی‌خورم ) و اصلا برنج نکشیدم که بخورم 

یه خوراک مرغ درست کرده بود، ۱۰ دفعه گفت پسرم دوست داره ، منم هیچی نگفتم 

گفت وسیله سالاد نداشتم ، خیار خورد کرده بود، شوهرم گفت اشکال ندارد اتفاقا من خیار خیلی دوست دارم( راست میگه شوهرم خیلی خیار دوست داره جوری که با غذا هم میخوره) بازم گفت آره پسرم دوست داره ، منم هیچی نگفتم 

چیزی که واسه پذیرایی میاره شوهرم باشه میگه بفرما ، شوهرم نباشه می‌زاره می‌ره 

از روز اول ازدواجمم هر وقت خواستم کمکش بدم میگه برو بشین ، منم میرم میشینم 

چقدر رفتار مادر شوهرتون واستون مهمه؟ اصلا جواب کارهاشون می‌دین یا بی محلی میکنین و به کار خودتون ادامه میدین؟

مادر شوهرت اصلا آدم بدی به نظر نمیاد.به نظرم تحت تاثیر حرفای سایت داری بد برداشت میکنی.

بنده خدا سنش بالاتره،خیلی چیزا رو یا نمیدونه و بلد نیست یا فکر میکنه با بچه هاش و شما راحت باشه.

درکل هم همه ی مامانا همینند به پسر تعارف میکنند ، توقع دارند دختر خودش برداره.درست نیست ولی خب جا افتاده 

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
مادر شوهرت اصلا آدم بدی به نظر نمیاد.به نظرم تحت تاثیر حرفای سایت داری بد برداشت میکنی.بنده خدا سنش ...

عزیزم ۵۵ سالشه 

منم اوایل فکر میکردم از نادانیشه ، اما تو این مدت متوجه شدم از دانایی و ذاتشه که اینجور برخورد می‌کنه 

کلا نه تنها بخاطر غذا، حرفهاش و رفتارش خوب نیست 

منم تا جایی که بتونم محل نمی‌دم ، یه سری به شوهرم شکلات تعارف کرد به من تعارف نکرد و برگشت رفت 

شوهرم بهم گفت ناراحت شدی؟ گفتم حوصله ندارم خودمو درگیر کارهای مادرت کنم 

گفت اگر من بودم خیلی بهم برمیخورد  از طرف مادرم عذرخواهی میکنم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم ۵۵ سالشه منم اوایل فکر میکردم از نادانیشه ، اما تو این مدت متوجه شدم از دانایی و ذاتشه که اینج ...

شما بهتر میشناسیش ولی در کل به نظرم دوری و دوستی داشته باش.حتی گله هم نکن ، تجربه ثابت کرده بدتر میشن

شما بهتر میشناسیش ولی در کل به نظرم دوری و دوستی داشته باش.حتی گله هم نکن ، تجربه ثابت کرده بدتر میش ...

اوایل ازدواجم گله میکردم ، شوهرم شمر میشد 

الان هیچی نمیگم خودش میبینه اما یه جووووری کارهای مامانشو ماست مالی می‌کنه روانمو بهم می‌ریزه 

یا بخاطر یه سری چیزها دروغ میگه ، مثلا من یه ظرفی دارم، جلوی من به دروغ میگه مامانمم داره، مامانشم میگه آره دارم 

اوایل ازدواجم گله میکردم ، شوهرم شمر میشد الان هیچی نمیگم خودش میبینه اما یه جووووری کارهای مامانشو ...

میدونم چی میگی.خیلی سخته.

مادر شوهر منم به شدت دروغگو هست و شوهرمم هم تربیت همین مادره دیگه.اوایل ازدواج انقدر دروغ میگفت که واقعا دیوونه ام کرده بود،آبروم هم جلو همه رفته بود.هم دروغ میگفت هم لاف میزد ، برادرشوهرم هم همین بود.دقیقا عین مامان شون.

پدرم در اومد تا آدم شد ، جاریم هم بنده خدا پیر شد تا اینا آدم شدند.کاملا درکت میکنم.این رفتار درون شون نهادینه شده ، گناهی هم ندارنا ، از بچگی این رفتار رو از مادر شون یادگرفتند و الان اون رو بد نمیدونند،باید تلاش کنی زشتی کارش رو بفهمه اول ، بعد ترکش کنه.

من اوایل یادمه هر دروغی که میگفت چه به من ، چه بقیه همون لحظه ازش پول میگرفتم،دیگه انقدر پول گرفتم که خودش آدم شد.گیر هم دیگه نمیدادم،میگفتم هم آبروت داره میره هم داری گدا میشی بدبخت.بگو.به من چه. خودت تو چشم بقیه خوار میشی.خلاصه کم کم آدم شد.

الانا دروغ نمیگه یا هم اگه میگه حداقل جوری نیست با روح و روانم بازی بشه یا مسخره ی خاص و‌عام بشیم.هرچند ندیدم کلا

میدونم چی میگی.خیلی سخته.مادر شوهر منم به شدت دروغگو هست و شوهرمم هم تربیت همین مادره دیگه.اوایل ازد ...

دقیقا شوهر من و برادر شوهرمم همین اخلاق رو دارن 

دروغگو و لاف میزنن

همههههه چی هم دروغ میگن ، بخدا بی اهمیت ترین چیزها رو دروغ میگن  ، مامانشون اینجوره بعد جالب اینه دروغ های همدیگه رو ماست مالی میکنن و جلوی هم سکوت میکنن

بعضی اوقات به رو شوهرم میارم ، میگه من کی گفتم 

چند ساله ازدواج کردی؟

دقیقا شوهر من و برادر شوهرمم همین اخلاق رو دارن دروغگو و لاف میزننهمههههه چی هم دروغ میگن ، بخدا بی ...

من الان تقریبا ۱۳ سال.

آخ آخ گفتی واقعا. جاری من دختر عمه امه ،دو نفری باهم هماهنگ شدیم، انقدر اینا رو ضایع کردیم و گفتیم و گفتیم که آدم شدند.

خیلی سخته کسی به این سن رو تغییر داد. ولی وقتی دروغ میگه قشنگ بفهمون که متوجه دروغش هستی و بدت میاد

من الان تقریبا ۱۳ سال.آخ آخ گفتی واقعا. جاری من دختر عمه امه ،دو نفری باهم هماهنگ شدیم، انقدر اینا ر ...

آخه به رو خودش نمیاره 

یه کولر از خونه مادرش آورد ، میگه این نو هستش و خودم خریدمش و اصلا کار نکرده و همش خاموش بود و ....

حالا کولر مشخصه کارکرده س

دربش از بغل شکسته و چسبش کرده بودن و جای چسب رو درب بود 

بهش گفتم این جا چسبه گفت نههههههههه

امروز دوباره بهش گفتم جای چسب بود، دربشو که شستم مشخص بود چسبه، گفت ممنون رفت نشست تو اتاق

این یکی از دروغهاشه، واسه مسخره ازین چیزها دروغ میگه 

بعدشم که به روش میارم حاشا می‌کنه 

دیگه لاف زدن و منم منم کردناشون هم به کنار 

من الان تقریبا ۱۳ سال.آخ آخ گفتی واقعا. جاری من دختر عمه امه ،دو نفری باهم هماهنگ شدیم، انقدر اینا ر ...

من یکساله ازدواج کردم ، پیر شدم بخدا 

شوهرم خیلییییی بهتر شده اما هیچ میوه ای دور از درختش نمیفته

من یکساله ازدواج کردم ، پیر شدم بخدا شوهرم خیلییییی بهتر شده اما هیچ میوه ای دور از درختش نمیفته

حق داری.واقعا رو مخ و رو اعصابه این کاراشون.

ولی به مرور بهتر و‌بهتر میشند ، ایشالا که مثل شوهر من کامل خوب بشه. تا اون موقع مرتب با آرامش باهاش حرف بزن. بگو اینجوری نکن ، مردم آدم حسابت نمیکنند ، پشت سرت به ریشت میخندند ، مامانت سنش بالاست دست خودش نیست پیره، عادت کرده( الکی مثلا😅) 

حق داری.واقعا رو مخ و رو اعصابه این کاراشون.ولی به مرور بهتر و‌بهتر میشند ، ایشالا که مثل شوهر من کا ...

آخه بدبختی من اینه که گردن نمی‌گیرن 

مثلا مامانش دروغ میگه ، شوهر منم میگه آره مامانم درست میگه بعد من میگم نه اینجور نیست ، با ناراحتی میگه یعنی میگی مامانم دروغگو هستش! 

امیدوارم درست بشه ، به خانواده ش کاری ندارم 

اصلا به مادرش هم نه زنگ میزنم نه کاری به کارش دارم 

از نظر انتظار و وابستگی هم خیلی می‌چسبید که یه سری بخاطر  بهش گفتم من بدم میاد کسی بچسبه بهم ، یا بدم میاد کسی باهام بیاد مسافرت

اونم می‌دونم بهش برخورده ، اما واسم مهم نیست