atefeeeeeeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6427 عنوان قرص ال دی 91 بازدید | 9 پست خانمها من مجبور شدم برای استخر رفتن چند روزی ال دی بخورم که نشم الان که پاکم شدم لکه بینی دارم ایل طبیعیه ای دی لکه بینی داره کاری نباید بکنم تجربه ندارم؟ کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥 1404/02/10 | 00:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atefeeeeeeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6427 آخه استخر انقد واجبه ال دی بخوری گلم نمیشد واقعن حالا طبیعیه؟ کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥
ماهانtak عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 3016 لکه بینی میتونه به دلایل مختلف اتفاق بیفته اگه همیشه لکه بینی دارین رحمتون باید پاکسازی بشه چون نشانه سومزاج رحم هست که میتونه در آینده مشکل ساز بشه مشاور و درمانگر طب سنتی از طریق زبانشناسی و اصلاح مزاج
atefeeeeeeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6427 لکه بینی میتونه به دلایل مختلف اتفاق بیفته اگه همیشه لکه بینی دارین رحمتون باید پاکسازی بشه چون نشا ... نه فقط این سری که قرص خوردم لکه بینی هست کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥
atefeeeeeeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6427 قطع نکن روزی یدوته بخور.قطع کنی خونریزی میکنی عزیزم پیامم ببین میگم پریود شدم پاکم شدم الان لکه بینی دارم میخوام ببینم عوارض ال دیه کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥
curlly عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2441 باید بیشتر میخوردی تا زمان پربودت. ک نتیجه بگیری نشی الآنم میخایی بشی چون کم خوردی . دیگ الان نباید ادامه بدی حتی استخرم نری چون دهانه رحمت بازه ممکنه ی قطره ام بشی تو استخر
خورشیدغربی عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 2403 عزیزم پیامم ببین میگم پریود شدم پاکم شدم الان لکه بینی دارم میخوام ببینم عوارض ال دیه اگه این باره آره میتونه از ال دی باشه
ماهانtak عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 3016 نه فقط این سری که قرص خوردم لکه بینی هست صبر کنید تا پریود بعدیتون اگه پریود بعدی نرمال بود که عوارض قرص بوده وگرنه مشکلتون برمیگرده به مشکلات رحمما از روی عکس زبان میتونیم عارضه ها و مشکلات رو بفهمیم اگه خواستی میتونی پیام بدی پی وی مشاور و درمانگر طب سنتی از طریق زبانشناسی و اصلاح مزاج