2821
2789
عنوان

کیسه صفرا

360 بازدید | 20 پست

سلام خانوما

گاهی پهلو به بالام درد میکنه حالت تهوع میاد سراغم طرف راست زیر سینم قسمت دنده ها درد میکنن شکمم گاهی درد های نسبتا خفیفی هستش ممکنه سنگ صفرا داشته باشم 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟! ️
دقیقاً علایم صفراس منم همین علایم و داشتم سونو دادم گفت کیست ۳ میلی متری تو صفرامه گفتن دو سه ماه دی ...

قسمت استخوانی کلیه به بالا درد میکرد؟به کمر و شکمتون هم میزد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو سونو شکم بده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

آره دقیقا سمت راست زیر سینم اون قسمت دنده هام به شدت درد میکرد الان فردا سه ماه میشه پس فردا دوباره می‌خوام برم سونو گرافی دوباره ببینم بزرگ نشده باشه

اب انار طبيعى بخور.  و رب أنار  طبيعى بخور .  و از روغن زيتونه كه از طريق سنگ كرفته شده باشه حتما استفادته كن و  حركت پروانه  و بقياده روى عاليه. ايتها حتما انجام بده از سلزيجات و برنج و سكر جيزهاى با طبع سرد بايد دوري كني

و نبايد بخوري.  اگرسنك صفرا است حتما جيزهاى كه بهت گفتم انجام بده. تا خوب خوب ىبشي

آره دقیقا سمت راست زیر سینم اون قسمت دنده هام به شدت درد میکرد الان فردا سه ماه میشه پس فردا دوباره ...

منم اینطورم ولی دردای خفیف دارم نستا

بله دردش همینطوره من تا بالا نمیاوردم خوب نمیشدم دکتر به من گفت ازپشت هم میزنه به کتف سمت راست برای من 19 میل بود 8 سالی میشه دکتر گفت برو درش بیار نرفتم الان نمیدونم در چه وضعیتی هست ولی اکثرا بعد یکسری غذا ها انگار که اسیدش میزنه به گلوم مثل صفرا

من پارسال عمل کردم، نه دردش به دنده وپشت میزنه نه به، شکم

پشت به کمرم میزنه شکمم زیاد ن خفیف هست دردش ولی گاهی اوقات نفسم بند میاد از دردش

بله دردش همینطوره من تا بالا نمیاوردم خوب نمیشدم دکتر به من گفت ازپشت هم میزنه به کتف سمت راست برای ...

معذرت میخوام من ظهر ساندویچ خوردم انگار روغن خورده بودم تو گلوم هی میومد شمام اینطوری هستین؟

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز