2777
2789
عنوان

فشار بالا در اوایل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 20449 بازدید | 98 پست
به هر چی فک کنی همون سرت میاد اینو دیگه همه یکبار تجربه کردن

نه یکبار ده بار تجربه کردم ولی ادم نمیشم😡

خدارو شکر خیلی خبر خوبی بود عزیزم من فکر میکردم هرکی فشارش بره بالا فاتحش خوندس😞

دخترم فرشته اسمونی که فقط ۲۵ هفته تونستم برات مادری کنم😭

دکتر خودش چک میکنه ازمایش میده هر وقت لازم باشه

راااحت باشید

به نی نی فک‌کنید که تا چش بذاری میاد بغلتون😍😍

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یکبار ده بار تجربه کردم ولی ادم نمیشم😡 خدارو شکر خیلی خبر خوبی بود عزیزم من فکر میکردم هرکی فشا ...

نه بابا خیلی با فشار بالا سه چهارتا بچه اوردن

مادر شوهر خواهرم از سومی فشار خون گرفت فکر کن مال الان هم نیست

بچه کوچکش الان سی و‌چهار سالشه

از بچه سوم‌گرفت شش تا بچه داره

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
دکتر خودش چک میکنه ازمایش میده هر وقت لازم باشه راااحت باشید به نی نی فک‌کنید که تا چش بذاری میاد ...

خدایا یعنی میبینم اون روزو🙈 که نینی بغلم باشه و خیالم راحت باشه که سالمه

متوجه نشدم 🤔

بعضی موقع که دفع پروتین‌داری مال فشار بالاست

ندیدم دکتر بگه خیای حاده

خدایا یعنی میبینم اون روزو🙈 که نینی بغلم باشه و خیالم راحت باشه که سالمه

صددرصد میبینی

ان شالا

توکل کن به خدا🙏🏻🙏🏻❤️

نه بابا خیلی با فشار بالا سه چهارتا بچه اوردن مادر شوهر خواهرم از سومی فشار خون گرفت فکر کن مال الا ...

جدی؟؟😅 چه خوببببب چقد شما خیالمو راحت کردین،اتفاقا به اونم فکر میکردم که قدیما چیکار میکردن بین این همه بچه مسلما فشارشون میرفت بالا پس چجوری سر موقع زایمان میکردن

بعضی موقع که دفع پروتین‌داری مال فشار بالاست ندیدم دکتر بگه خیای حاده

خب ما هم از فشار بالا حرف میزنیم دیگه😬

الان فشارم قابل تحمله من واسه اخرای بارداری که طبیعی ماله همه زیاد میشه فکر میکنم که مال من چه زود شده ۱۳😟

جدی؟؟😅 چه خوببببب چقد شما خیالمو راحت کردین،اتفاقا به اونم فکر میکردم که قدیما چیکار میکردن بین این ...

بله من زیاد دیدم نمیتونم اسم ببرم ولی پنج شش تا رو که از نزدیک میبینم😂😂

نمونش خودمم که😂😂😂

بله من زیاد دیدم نمیتونم اسم ببرم ولی پنج شش تا رو که از نزدیک میبینم😂😂 نمونش خودمم که😂😂😂

😂😂😂

مثلا فشارتون چند میشد آخرا؟ خوشبحالتون که بیخیالین من رو‌ همه چی حساسم

خب ما هم از فشار بالا حرف میزنیم دیگه😬 الان فشارم قابل تحمله من واسه اخرای بارداری که طبیعی ماله ه ...

عزیزم کی میگه ماه اخر فشار میره بالا

من خواهرم تا ماه اخر ده به شش بود

نمیخواستم بگم گفتم شاید نگران شی

مال من با دارو همش سیزده به هشت یا نه بود

که دکتر فت اصلا جای نگرانی نیست

من توی اتاق عمل فشارم هفده بود

زایمان هم‌کردم هفته سی وچهار 

خداراشکر خودم و‌بچه ام هم سالم

عزیزم کی میگه ماه اخر فشار میره بالا من خواهرم تا ماه اخر ده به شش بود نمیخواستم بگم گفتم شاید نگر ...

چه خوب.خدا از دهنتون بشنوه که همینجوری بمونه،

اره خیلیا سر زایمان فشارشون میره بالا، 

چون اوایل ۱۰/۱۱ بود الان شده ۱۲/۱۳ میگم حتما هرماه میخواد اینجوری بره بالا

😂😂😂  مثلا فشارتون چند میشد آخرا؟ خوشبحالتون که بیخیالین من رو‌ همه چی حساسم

بیخیال

اگه بدونی ناراحت بودم‌میگفتم قرص اسپرین رو بچه اثر میذاره نابینا میسه از سایت ها میخوندم

همش گریه که بچم‌دچار مشکل میشه

هر چی دکتر میگفت نگران نباش اینجوری نی دکتر قلب دکتر داخلی همه میگفتن من کار خودمو میکردم‌گریه

بعد از زایمان فهمیدم چنتا از فامیلامون از اول قرص و‌شباف ایتفاده کردن تا دقیقا روز زایماندارم به شما مبگم چون‌خودم تجربه کردم‌میگم اروم‌ بودن بهترین دارو برای شما

چه خوب.خدا از دهنتون بشنوه که همینجوری بمونه، اره خیلیا سر زایمان فشارشون میره بالا،  چون اوا ...

داری بهش فک میکنی که هر ماه بره بالا قطعا میره بالا