سلام من هفته ۱۳ بارداری هستم،از وقتی وارد این هفته شدم فشارم ۱۲ یا۱۳ رو ۸ شده،خیلی نگرانم بنظرتون چیکار کنم؟ اخه خواهرم پره اکلامیسی کرد تو هفته ۳۱ میترسم مثل اون بشم😢😢😢
دخترم فرشته اسمونی که فقط ۲۵ هفته تونستم برات مادری کنم😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشکلی پیش نمیاد زیادن خانومایی که فشار گرفتن تو بارداری
با دارو همکنارل شد
مال شما که زیاد نیست
هستندکسایی که فسارشون توماههای اول نوزده بوده یا نویان فشار دارن
قرص هم خودش نمیخوره درحالی که دکتر بهش داده راحت و ریلکس همهست
با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم
۳۷ هفته که خیلی خوبه ای کاش منم اون موقع زایمان کنم😅 دفع پروتئین نداشتین به لطف خدا؟
من سی وچهار هفته تمام زایمان کردم بچه هم خدارا شکر مشکلی نداشت تو دستگاه هم نذاشتن
نگران نباشین
با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم
چرا اینقد نگرانین مشکلی پیش نمیاد زیادن خانومایی که فشار گرفتن تو بارداری با دارو همکنارل شد ...
وای واقعا؟ راست میگین این حرفهارو؟ خدا بهت ارامش بده عزیزم، من اینو واسه خودم یه درد بزرگ کردم اخه چون خواهرم اونجوری شد چشام ترسیده.من که از خدامه بیخیالش بشم
دخترم فرشته اسمونی که فقط ۲۵ هفته تونستم برات مادری کنم😭
به هر چی فک کنی همون سرت میاد اینو دیگه همه یکبار تجربه کردن
وای واقعا؟ راست میگین این حرفهارو؟ خدا بهت ارامش بده عزیزم، من اینو واسه خودم یه درد بزرگ کردم اخه چ ...
بله
دختر دایی شوهرم
الان هم ماه اخره
خداراشکر اصلا مشکلی نداره
۳۷ هفته که خیلی خوبه ای کاش منم اون موقع زایمان کنم😅 دفع پروتئین نداشتین به لطف خدا؟
دفع پروتین که مال فشاره