2777
2789

توکل به خدا چی بگم اخه 

پسرخاله مادر من با ضریب هوشی 2 برگشت ولی لمسه لمس افتاده یه گوشه طفلک 

انشالله همه مریضا شفا پیدا کنن و صحیح سالم برگردن خونه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نچ اخه میگن پایین ترین ضریب هوشی سه

گلم 1هم داریم  

سطح هوشیاری 1 یک شرایط خاص و بسیار جدی است که می تواند نتیجه معضلاتی چون خونریزی مغزی باشد. بسته به موقعیت و اندازه خونریزی و سرعت کاهش سطح هوشیاری، پتانسیل برگشت وجود دارد. اما باید توجه داشت که همیشه پیچیدگی های زیادی در این مورد وجود دارد. این در مورد برخی بیماران که تومور مغزی داشته اند از جمله می باشد. 

حالا دورو پیدا نکردم بفرستم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

گلم 1هم داریم سطح هوشیاری 1 یک شرایط خاص و بسیار جدی است که می تواند نتیجه معضلاتی چون خونریزی مغزی ...

از سه پایین تر ندارم😐

کمتر از سه میشه مرگ مغزی

صل علی سترکه چشما حسود بترکه🧿🧿🧿

از سه پایین تر ندارم😐کمتر از سه میشه مرگ مغزی

اره دیگه