2777
2789
عنوان

خوش به حال کسی که بچه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 61 پست
حق داری سخته....کسی هست بهت کمک کنه؟خواهری...مادری...

بخدا اونارم دیوونه کرده امشب خواهرم اینجا بود انقد اذیتش کرد مجبور شد الان بره خونه بابام بخوابه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو این حرفو. دخملی حتما چونکه تمام توجهتون به نینی هست حسودیش شده😍 توروخدا نه به خودت نه به بچه سخت نگیر. 

منم دختر دومم الان هفت ماهشه خواهر بزرگش مثل یه مامان ازش مراقبت می‌کنه من اصلا کاریشون ندارم. خیلی هم همدیگه رو دوست دارن😄

منم این روزا داشتم یه بچه ۲ ساله و یکس تازه ب دنیا اومده ک شبا تا ۴صبح گریه میکرد هیچ کمکی نداشتم خیلی سخت بود خودم نفرین میکردم بچه بزرگترم غرغرو بود ولی الان ک بزرگتر شدن آرومتر و بهتر شدن قوی باش این روزا هم میگذره

اره واقعا سخته من یکی دارم وبزرگه ولی درکت میکنم.منم خواهرم ۲۰روزه زایمان کرده خونه منه خیییییلی سخته خیلی منم زده شدم گفتم عمرا دومی بیارم حیف عمر و جوونی ک بخواد همش ب بچه بزرگ کردن تمام شه یکی کاااااااافیه 

دخترم خیلی اذیت میکنه وقتی بچه خوابه جیغ میزنه درهارو میکوبه هرچی قربون صدقش میرم هیچی بدتر میکنه

نوزاد که زیاد رو سر و صدا حساس نیست ...اصلا به روی خودتون نیارین 

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

عزیزم قدم نورسیده مبارک

اشکال نداره طبیعیه

تا عادت کنه دختر اولتون کمی طول میکشه

سعی کن بهش مسئولیت بدی

مثلا برو پوشک نی نی بیار و ....

وقتی بزرگ میشن یار و یاور هم میشن انشاالله

۵ساله ک بزرگه براش دفترنقاشی و ماژیک مدادشمعی جدید بخر کارتون جدید دانلود کن یه عروسک جدید بخر خوراکی بخر کاری به کارت نداره دیگه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

دخترم خیلی اذیت میکنه وقتی بچه خوابه جیغ میزنه درهارو میکوبه هرچی قربون صدقش میرم هیچی بدتر میکنه

شاید حسودیش میشه یا فکر میکنه توجهت رفته به دومی. براش کادو بگیر ناز و نوازش و بغلش کن دخترها خیلی گوگولی و حساسن.

عزیزم ناشکری نکن هنوز اولشه بزار بزرگتر بشه بهتر میشن.در ضمن هوای بزرگه رو خیلی داشته باش که ب نفع خ ...

چیکار کنم تو بگو چجوری بهش محبت کنم بهتر شه بچم