2777
2789
عنوان

خوش به حال کسی که بچه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 61 پست
مثلا یه کوچولو دعواش کن گاهی نیازه نارحت شه بعدشم که قهر کرد نازشو بکش یه چیزی بده شکمش سیر شه بخوا ...

پارک چجوری برم با بچه کوچیک قبلا همش بیرون بودیم الان همش خونه فک کنم بیشتر بخاطر همین اینجوری شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت گلم بابت راهنمایی خوبت امشب رفتم بغلش کنم گفت برو نیا بغل نمیخوام خودم میخوابم قبلا حتما باید ...

الهی بمیرممم بچه دلش شکسته فکر می‌کنه ازش دور شدی🥺🥺

خیلی مراقبش باش جلوش داد و فریاد نکن اون فقط یه بچست❤️

همون کارایی که گفتم رو بکنی نتیجه خوبی میگیری🌸

بچه دوم حسادت می‌کنه و این البته طبیعیه چون توجه‌ها ازش گرفته شده شما باید یک تایمی نوزاد رو پیش مادرتون بذارید با دختر کوچولو بیرون برید باهاش وقت بگذرونید براش کادو بخرید به هر حال آوردن بچه دوم مسئولیت زیادی داره با شوهرت صحبت کن و ازش بخواه بیشتر باهات همکاری کنه چون اگر  به این رویه ادامه بدید ممکنه که دخترت یه وقتی که شما حواستون نیست بره و یه بلایی سر اون نوزاد بیاره بنابراین خیلی مهمه که شما بتونید آرامشتون رو حفظ کنید

گاهی اوقات یک صبح تا ظهر یا بعد از ظهر کامل بزاریدش خونه مادربزرگا بمونه از شما دور باشه هم اینطوری اون حس بهتری داره و هم اینکه شما استراحت می‌کنید در کل به عنوان مادری که دو بچه داره و تمام این حالات و احساسات شما را تجربه کردم فقط بهتون میگم باید بسیار بسیار صبور باشید و از اطرافیانتون کمک بگیرید

بچه دوم حسادت می‌کنه و این البته طبیعیه چون توجه‌ها ازش گرفته شده شما باید یک تایمی نوزاد رو پیش ماد ...

شوهرم اصلا همکاری نمیکنه اون بدتر عصبیش میکنه 

شوهرم اصلا همکاری نمیکنه اون بدتر عصبیش میکنه

اتفاقاً دخترها خیلی وابسته به پدر هستند و از پدر بیشتر عشق می‌گیرند و شاید مهم‌ترین دلیل عصبی شدن دخترتون همین بی‌اعتنایی و عصبانیت همسرتون باشه خیلی منطقی و در کمال آرامش با همسرت صحبت کن و بهش بگو اگه مایلی که آرامش در این خونه وجود داشته باشه باید همکاری کنی در غیر این صورت هر دو بچه قطعاً آسیب می‌بینند

اتفاقاً دخترها خیلی وابسته به پدر هستند و از پدر بیشتر عشق می‌گیرند و شاید مهم‌ترین دلیل عصبی شدن دخ ...

هرچی باهاش صحبت میکنم فقط یه ساعت ارومه همین که دخترم یه کاری کنه بازم عصبی میشه منم نمیدونم چیکار کنم چجوری به دوتا بچه برسم به خونه برسم