2777
2789
عنوان

خوش به حال کسی که بچه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 61 پست
بخدا توجه میکنم ولی اون بدترمیکنه پرخاشگر و عصبی نمیدونم چیکار کنم

وقتی جیغ میزنه بهش بی محلی کن

چون توجهت رو داره با این روش جلب میکنه

من وقتی بچه ها م اینطوری میکردم طوری ولنمود میکردم که انگار دیگه نمبینمشون

خودشون پشیمون میشدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گی شرایط بهتر میشه با شوهرم همش دعوا داریم توروخدا بگو کی زندگیم مث قبل میشه ارامش قبلو میخوام

کلا بعد بچه همش دعواست. منم یکدونه دارم ولی سرش دعوامون میشه. به تعداد بچه ربطی نداره.قبل بچه خیلی کم دعوا میکردیم. کاریش نمیشه کرد.

نگو این حرفو. دخملی حتما چونکه تمام توجهتون به نینی هست حسودیش شده😍 توروخدا نه به خودت نه به بچه سخ ...

عزیزم توروخدا بگو کی اوضاع مث قبل میشه کی پرخاشگری این بچه تموم میشه

نوزاد که زیاد رو سر و صدا حساس نیست ...اصلا به روی خودتون نیارین

بخدا بچه زوردی بیدار میشه خواهرمو مامانم جرات ندارن بیان خونم یه کمکی کنن انقد اذیتشون میکنه میرن 

چیکار کنم تو بگو چجوری بهش محبت کنم بهتر شه بچم

عزیرم من خودمم دوتا بچه 3و یک ساله دارم.هر وقت ب پسر بزرگم محبت کنم کار اشتباهشو نادیده بگیرم اونم آروم میشه ولی اگه باهاش بدرفتاری کنم پدرمونو تا یه مدت درمیاره حقم داره.

مسولیتای کوچک ب دخترت بده مثلا بگو پوشک یا شیشه شیر کوچیکه روبیاره.بالشتشو بیاره اگه سرو صدا کرد بگو داداشت خوابیده سرو صدا نکن بیدار نشه بعد باهم کار مورد علاقه دخترت رو انجام بدین

هنوز اول راهی با صبرو حوصله کمکم همه چی دستت میاد

کی اوضاع بهتر میشه ینی امشب گفتم برم خودمو بکشم بمیرم راحت شم

من بچه هام شیربه شیر بودن 

اولی یسالش بود دومی دنیا اومد  ازاین روزا و شبا زیاد داشتم و هنوزم دارم 

اما  روزای خوب و اروووومم  بینش کم کم پیدا میشه ....

قدرتو انرژیت و تحملت  کم کم بیشتر میشه 

سختیا تموم که نه   یه سه چار ماه  دیگه  معتدل میشه ...

دخترت سن خوبی داره برا همکاری  با زبون ارومش کن  و الکی ازش کمک بخاه .  کلی کمکا وکاراشو بزرگ جلوه بده  با نی نی رفیق شه و دوسش داشته باشه  اوضاع  تحت کنترلت  درمیاد

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بخدا بچه زوردی بیدار میشه خواهرمو مامانم جرات ندارن بیان خونم یه کمکی کنن انقد اذیتشون میکنه میرن

خب اونا باید بچه رو درک کنن

ببین کلا الان همتون عادت ندارین به شرایط جدید

یکم دیگه بگذره انقدر باهم اخت میشن.الان دو قلوهای من یکسال و نیمن و پسرم ۶ سه تایی بازی میکنن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
کلا بعد بچه همش دعواست. منم یکدونه دارم ولی سرش دعوامون میشه. به تعداد بچه ربطی نداره.قبل بچه خیلی ک ...

اره بچه که میاد رابطه زنو شوهر کلا داغون میشه 

چجوری تنبه کنم

مثلا یه کوچولو دعواش کن گاهی نیازه نارحت شه بعدشم که قهر کرد نازشو بکش  یه چیزی بده شکمش سیر شه بخوابونش با لالایی 

اگرم بدتر کرد مثلا جیغ کشید یا شیطونی کرد 

بهش بگو دیگه بهش اسباب بازی نمیدی یا اگه ساکت باشه اذیت نکنه میبریش پارک 

توهین یا سرکوب نباشه داد فریاد زیادم نزن سرش 

اره خلاصه مثلا بگو فلان روز میریم پارک ببرشم پارک تا باورش شه بعدا هم بتونی آرومش کنی

عزیرم من خودمم دوتا بچه 3و یک ساله دارم.هر وقت ب پسر بزرگم محبت کنم کار اشتباهشو نادیده بگیرم اونم آ ...

شوهرم اصلا باهام همکاری نمیکنه اون همش عصبی میشه سرش داد میزنه منم تنهای از پسش برنمیام به دوتا بچه برسم 

عزیزم توروخدا بگو کی اوضاع مث قبل میشه کی پرخاشگری این بچه تموم میشه

دخترتون احساس کمبود توجه داره. شاید زیاد اجازه نمیدید با نینی بازی کنه  و پیشش باشه و همین حس کمبود و نفرت اینجا کرده احتمال میدم این حرکاتش بخاطر جلب توجه و کلافه بودن باشه.

سعی کن سخت نگیری بچه ها رو همیشه کنار هم نگه دار. 

یعنی بذار کنار نینی بخوابه و کنارش غذا بخوره و بازی کنه و... کلا پیشش باشه و تو کارای نینی ازش خیلی کمک بگیر. مثلا وقتی شیر خشک درست میکنیم بهش بگو شیشه رو تکون بده و شیر آماده کنه. یا تو لباس پوششوندن و حموم کردن بچه. 

وقتی آشپزی یا نظافت میکنی اونو مسئول کن تا خودش از بچه مراقبت کنه بذار نسبت به نینی احساس مالکیت داشته باشه و تو نگهداریش کمکت کنه. 

یکم خونه رو هم خلوت کن. من زایمان کردم همه ریختن خونمون تا کمکم کنن. دخترم احساس به درد نخور بودن میکرد می‌گفت چرا اینا اومدن؟ مگه من نمیتونم خواهرمو نگه دارم!؟؟ 

‌من مسئولیت بچه رو دادم بهش و دیدم که چقدر باهاش انس گرفته و مهربون تر شده😍🌺 

من بچه هام شیربه شیر بودن اولی یسالش بود دومی دنیا اومد ازاین روزا و شبا زیاد داشتم و هنوزم دارم ام ...

انشاالله همونجوری بشه که شما میگین وگرنه من تحمل ندارم زندگیم اینجوری بهم ریخته باشه

دخترتون احساس کمبود توجه داره. شاید زیاد اجازه نمیدید با نینی بازی کنه و پیشش باشه و همین حس کمبود ...

قربونت گلم بابت راهنمایی خوبت امشب رفتم بغلش کنم گفت برو نیا بغل نمیخوام خودم میخوابم قبلا حتما باید تو بغل من میخوابید