2777
2789
عنوان

شده تا حالا

41 بازدید | 5 پست

جایی برین بعد صاحب خونه نگاش به دست شما باشه که چی میخورین و چی برمیدارین؟؟؟

حالا پذیرایی آنچنانی هم نیس ولی هرچی باشه همینه ....

یا مثلا ببینین که ظرفای سر سفره رو انتخابی میچینه که بدونه جلو هرکی چی بذاره 

اصلا بحث خوردن و اینا نیس 

هیشکی برا یه شام ساده حاضری خونه کسی نمیره 

ولی این رفتارا خیلی اذیتم میکنه

امشب سر همین یهو ول کردم سفره رو و به مامانم گفتم اصلا هیچی نمی‌خورم از بس چشمت رو منه که چی بر میدارم چیکار میکنم؟؟؟

چیکار باید کرد اینجور موقع ها؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چنین چیزی حس کنم پامو اونجا نمیزارم حتی خونه پدرمادرم

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

من چنین چیزی حس کنم پامو اونجا نمیزارم حتی خونه پدرمادرم

خیلی بده 

شوهرم خودش رو میزنه به بیخیالی ولی من واقعا اذیت میشم 

جالبه فقط با من رفتارشون اینه و به قول خودشون میذارن رو حساب مثلا خودمونی تر بودن 

من اصلا توقع پذیرایی آنچنانی ندارم ولی حتی یا نون پنیر با سختی از گلوم میره پایین بعضی وقتا 

خیلی بده شوهرم خودش رو میزنه به بیخیالی ولی من واقعا اذیت میشم جالبه فقط با من رفتارشون اینه و به قو ...

وقتی اذیت میشی نرو به هیچکس وابسته نباش بچه تم عادت بده به خودت یا پارک رفتن چرا جایی میری که لقمه تو بشمارن واذیت بشی

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤