2777
2789
عنوان

سرطان سینه😶

121 بازدید | 12 پست

خانما یه سوال

من چند روز پیش دیدم یه نقطه کوچولو  کنار بخش رنگی سینه ام ،وَرَم کرده  دست میزدم یکمم درد می اومد.  الان میبینم یکی دیگه هم کنارش اینطوری شده . حالا نمیدونم  کیسته  ، سرطانه، یا موی شکسته شده  هست

به نظرتون سرطان این شکلیه؟   

در این بازیِ ناعادلانه، همیشه کسانی هستند که سهمشان از زندگی، چیزی جز رنج و اندوه نیست🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه کنار هاله قهوه ای سینتهاحتمالا مو برگشته رفته تو پوستتسریع برو دکتر تا عفونت نکرده

مرسی🤍آره  اگر خوب نشده بود شنبه میرم

در این بازیِ ناعادلانه، همیشه کسانی هستند که سهمشان از زندگی، چیزی جز رنج و اندوه نیست🥲

مرسی🤍آره اگر خوب نشده بود شنبه میرم

برا منم یکبار اینطوری شده بود

دقیقا کنار اون قسمت که قهوه ای میشه مو در میاد

چون دائما ما خانومها سوتین میزنیم میشکنه و برمیگرده تو پوست

برا من خیلی درد آور بود

ولی رفتم دکتر ماسالله ب چشمهاش

با سوزن همونجا کشید مو رو بیرون

بدون هیچ جراحی و وسیله خاصی

برا منم یکبار اینطوری شده بوددقیقا کنار اون قسمت که قهوه ای میشه مو در میادچون دائما ما خانومها سوتی ...

آره خودمم حس کردم که شاید مو شکسته  باشه 

کاش میشد لباس زیر نپوشیم☹

آره خودمم حس کردم که شاید مو شکسته باشه کاش میشد لباس زیر نپوشیم☹

من تو همین نی نی سایت با یه خانمی تصمیم گرفتیم سوتین رو کنار بگذاریم و الان حدود یکساله ک ب هیچ عنوان بجز مهمونیهای خونوادگی سوتین نمیزنم

با ورزش و ماساژ هم سعی میکنم دچار افتادگی نشن

من تو همین نی نی سایت با یه خانمی تصمیم گرفتیم سوتین رو کنار بگذاریم و الان حدود یکساله ک ب هیچ عنوا ...

واقعا عالیه  . فقط سینه باید خوشفرم و کوچیک باشه .‌

من خونمون مهمون زیاد میاد  و پیش داداشمم معذبم  بخاطر همین بیشتر مواقع میپوشم .‌ولی پیش بابام راحتم نمیپوشم

واقعا عالیه . فقط سینه باید خوشفرم و کوچیک باشه .‌من خونمون مهمون زیاد میاد و پیش داداشمم معذبم ب ...

لباس گشاد بپوشی خیلی نشون نمیده

مهمون هم اومد ی شالی چیزی بنداز روش

باور کن اولش سخته

بعد یکماه ی آزادی رو حس میکنی ک از نوجونی تجربش نکردی

لباس گشاد بپوشی خیلی نشون نمیدهمهمون هم اومد ی شالی چیزی بنداز روشباور کن اولش سختهبعد یکماه ی آزادی ...

خیلی حس خوبیه😂 حس آزادی 

من کلا بدم میاد یکی برجستگی یا حالت اندام هامو ببینه . بخاطر همین همیشه قایمشون میکنم. دوران بلوغ یادته؟ من توی همون دوران و خجالته گیر کردم🤦🏻‍♀️

خیلی حس خوبیه😂 حس آزادی من کلا بدم میاد یکی برجستگی یا حالت اندام هامو ببینه . بخاطر همین همیشه قای ...

قرار نبست کسی بتونه انداممون رو ببینه

ن تو خونه ن تو بیرون

مگر اینکه سینه هات واقعا بزرگ باشن

با لباس مناسب و گشاد

ولی بدون سوتین

قرار نبست کسی بتونه انداممون رو ببینهن تو خونه ن تو بیرونمگر اینکه سینه هات واقعا بزرگ باشنبا لباس م ...

نه بزرگ‌نیستن  . اره حتما باید امتحانش کنم