2777
2789
عنوان

چرا همه مجردا مینالن😐ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 34 پست
انتخاب خودتون بوده عزیزم؟

گلم کسی به دلم نمیشینه، اگر کسی باشه که معیارهام رو داشته باشه و اون عشق ناب بجوشه ازدواج میکنم باهاش، اما اگر تا آخر عمر مجرد باشم هم اوکی هستم باهاش، کلا تو هر شرایطی ک باشی فرمول لازم برای همون شرایط رو بکار ببری همه چی اوکی هست و خوش

خدا رو چه دیدی

ببین من حرفاتونو متوجه میشم خب و اصلا میپذیرمامابالاتر به یه دوست دیگه هم گفتم ، چرا به درجه ای رسید ...

بخاطر تغییرات زمونه است...قدیما دخترا پسره با کلی منت می‌گرفت الان دختره سالها سرویس میده ...خبری هم از گرفتن نیست...آخرش یکیه...چ اونیکه با ناز گرفتنش چ اونیک بزور خودش جا کرده...بعدا میفهمن ک ازدواج آش دهن سوزی هم نبوده..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم، به نظرم یه مقدار به جو اجتماع بستگی داره. شاید این حس از فشار اجتماعی برای ازدواج یا به دلیل ...

بله حرفتون درسته

مشکل منم بالاتر گفتم توهم ترشیدگی هست که یسری از سن پایینا دارند

و جامعه جوری شده که یکسری دختران خیلی راحت دراختیار پسرا هستن و اونا تمایلی به ازدواج پیدا نمیکنن چون نیازهاشون برطرف میشه و برعکس قدیم پسره که ناز میکشه 

امیدوارم حداقل انتخاب درستت بکنن تا به طلاق و جدایی منجر نشه و تو ذوق تصورات و رویاهاشون نخوره

گلم کسی به دلم نمیشینه، اگر کسی باشه که معیارهام رو داشته باشه و اون عشق ناب بجوشه ازدواج میکنم باها ...

امیدوارم شیرینی بابت میلتو پیدا کنی عزیزم😍🧡

خیلی هم عالیه این روحیه

بخاطر تغییرات زمونه است...قدیما دخترا پسره با کلی منت می‌گرفت الان دختره سالها سرویس میده ...خبری هم ...

آره💔💔💔

ازدواج بد نیست ولی باید واقع بینانه باشه نه رویایی و همچنین با آدم درست