اولا زمانه عوض شده...قدیما خانوما مغرور بودن ..حتی طرف خاستگاری میکرد کلاس میزاشتن...الان دخترا غرور ...
ببین من حرفاتونو متوجه میشم خب و اصلا میپذیرم
اما
بالاتر به یه دوست دیگه هم گفتم ، چرا به درجه ای رسیده که یک دختر با سن خیلییی کم افکار ترشیدگی تو سرش داشته باشه
البته اینوهم قبول دارم که متاسفانه تو جامعه امروز یسری دخترا انقدررررر راحت در دسترس جماعت نر هستن که اونا اصلاً به ازدواج فکرم نمیکنن و بیشتر ناز میکنن واسه دختر
عزیزم، به نظرم یه مقدار به جو اجتماع بستگی داره. شاید این حس از فشار اجتماعی برای ازدواج یا به دلیل دوران استرسزا مثل امتحانات و کنکور بیشتر دیده بشه. خیلی از افراد ممکنه بخوان به یه جایی برسند که بهشون آرامش بده و ازدواج هم یکی از این مقاصده. شاید هم احساس میکنند که باید کاری بکنند قبل از اینکه زمان از دست بره. اینطور مواقع معمولاً اضطرابها و نگرانیها شدت میگیره. پس هیچ چیز عجیبی نیست، فقط بیشتر احساسات و شرایط بر همه چیز تاثیر میذاره.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
من دهه شصتیم از سال ۸۹ تو این سایت بودماصلا این تاپیکا رو نمی دیدمالان اکثرااااا تاپیکا ی شوهرواسه د ...
آفرین دقیقاً حرف منم همینه
شما که ماشاءالله از من قدیمی تری ولی منم خیلی ساله اینجا اوایل خواننده خاموش بودم
احساس میکنم انقدررررر یسری دخترا راحت در دسترس جماعت نر هستن که اونا اصلاً به ازدواج فکرم نمیکنن و بیشتر ناز میکنن واسه دختر و یسری دخترارو ترسونده ولی واقعاً ادم باید صبور باشه تو اینچیزا