2821
2789
عنوان

رنگ مو😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 33 پست
چون موقته میخوام فانتزی بزنم که فقط واسه عید باشه اخه عروسی داریم شهریور انپقته مه میخوام یه تنوع اس ...

ما عید عروسی داریم چه رنگ بزنم😢

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

چون موقته میخوام فانتزی بزنم که فقط واسه عید باشه اخه عروسی داریم شهریور انپقته مه میخوام یه تنوع اس ...

از روی موهات پاک نمیشه به این راحتی کمرنگ و بد رنگ میشه دیگه هر رنگی هم روش نمیگیره 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از روی موهات پاک نمیشه به این راحتی کمرنگ و بد رنگ میشه دیگه هر رنگی هم روش نمیگیره 

اره فانتزی هم این مشکلو داره دیگه

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

خواهر شوهرم من ٦٠٠داد رنگ فانتزى گذاشت با يه دوش گرفتن كلا رنگش رفت!!

😑😑😑عه چه بد این همه پول بدی اونم برا چند ساعت فقط

هر رنگی دوست داری بزن فقط دکلره نکن که پدرش در میاد

من تا خالا دکلره نکردم الانم موهامو کوتاه کردم زیاد وقت نمیگیره هزینش هم زیاد نمیشه😀

من تا خالا دکلره نکردم الانم موهامو کوتاه کردم زیاد وقت نمیگیره هزینش هم زیاد نمیشه😀

من بخاطر دکلره پسرونه کوتاه کردم الان یه ساله بلند شه جون گرفته😂

خوشا به بخت بلندم که کنارم تویی💘A@S
من بخاطر دکلره پسرونه کوتاه کردم الان یه ساله بلند شه جون گرفته😂

😀😀😀 من شوهرم کوتاه دوس داره خودمم بلند خوشم نمیاد الان تا چونه ام میرسن😊