2777
2789
عنوان

کنکوررررر

81 بازدید | 11 پست

سلام خیلی وقتتون رو نمیگیرم پس لطفا به سوالام جواب بدین، رشته انسانیم منطقه سه تقریبا نصف بعضی از درسا رو خوندم بعضی درسا رو تموم کردم بعضی درسا رو هم کم خوندم خب بعد الان سوالات کنکور ۱۶۰ تا هست فکر کنم بعد از این ۱۶۰ تا 50 تا 60 تارو من بزنم ولی همه شونن درست باشن و بدون درصد منفی یا حداقل درصد منفی کم بزنم رتبم خوب میشه؟🥹دارم دیوونه میشم یعنی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

توی این مدت که درس میخوندی چطو ی استفاده از گوشی رو کنترل میکردی من همش مجازیم

من محدودیت زمانی برای خودم گذاشتم برو تنظیمات گوشیت هست گزینه رو بزن روزی دوساعت استفاده از گوشی حالا جدا از فیلم اموزشیو اینا🥲